پنجشنبه, 24 آبان 1403 2024,November

واگذاری فوری خودروی داخلی به جانبازان + جزئیات

19 آبان 1403
واگذاری فوری خودروی داخلی به جانبازان + جزئیات

جانبازان مشمول واردات خودرو می توانند با انصراف از واردات، نسبت به دریافت خودروی داخلی بدون نوبت و با واگذاری فوری بهره مند شوند.

به گزارش  بانک اول  عارف معاون اول رئیس جمهور آیین نامه اجرایی جزء 10 بند ث تبصره 13 قانون بودجه سال 1403 کل کشور را ابلاغ کرد.

براساس این مصوبه  جانبازان مشمولین واردات خودرو می توانند با انصراف از واردات، نسبت به دریافت خودروی داخلی بدون نوبت و با واگذاری فوری بهره مند شوند.

اما سازوکار خرید خودروهای داخلی آنهم بدون نوبت برای جانبازان به چه شکل است؟

ماده10- واگذاری خودروی داخلی به مشمولین براساس اولویت زیر می باشد:
1-مشمولینی که بدون استفاده از تسهیلات، بهای خودرو را نقدا پرداخت نمایند.
2-جانبازان بیست و پنج درصد الی چهل و نه درصد که به تشخیص کمیسیون از نظر جسمی محدودیت حرکتی دارند با رعایت اولویت تعیین درصد جانبازی تا پایان سال 1402.
3-آزادگانی که به تشخیص کمیسیون، معلول شناخته می شوند.
 4-فرزندان شهدا که به تشخیص کمیسیون، معلول شناخته می شوند.
5-همسران شهدا که به تشخیص کمیسیون، معلول شناخته می شوند.

ماده 11- مشمولینی که از امتیازات واگذاری خودروی موضوع ماده 45 قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران یا بودجه های سنواتی استفاده کرده اند، مشمول واگذاری خودروی داخلی نمی باشند.

ماده 12- شرکت موظف است طبق فهرست اعلامی از سوی وزارت، اسامی و مشخصات مشمولین خودروی داخلی را به همراه اعلامیه بهای خودروی تخصیص یافته به بانک عامل تعیین شده ارسال کند وحداکثر ظرف سه ماه پس از واریزی 100 درصد بهای خودرو نسبت به تحویل خودروی تخصیص یافته به مشمول اقدام نماید.

ماده13- مبلغ بیست و پنج هزار میلیارد (25،000،000،000،000) ریال تسهیلات قرض الحسنه که در صورت افزایش عملکرد جذب منابع قابل افزایش است، به موضوع خرید خودروی داخلی توسط بانک مرکزی از طریق بانکهای عامل اختصاص می یابد. میزان تسهیلات اعطایی به هرکدام از مشمولین جهت خرید خودروی داخلی تا سقف مبلغ دو میلیاردو هفتصد میلیون (27،000،000،000) ریال به صورت فردی و فارغ از قیمت خودرو می باشد. پرداخت باقی مانده بهای خودرو مازاد بر تسهیلات اعطایی به عهده مشمول است. بانک عامل موظف است طبق اعلام شرکت، پس از اخذ تضامین قانونی از مشمولین و همزمامن با واریز متقاضی(حداکثر یک ماه قبل از تاریخ نوبت تعیین شده برای تحویل) نسبت به پرداخت تسهیلات در وجه شرکت اقدام نماید.

ماده14- به منظور تسهیل در فرآیند اخذ تضامین قانونی، بانک عامل می تواند بهای خودرو را تا سقف مبلغ تسهیلات، با رضایت متقاضی بیمه عمر مانده بدهکار نماید و هزینه آن به عهده متقاضی است.

ماده15- درصورت هرگونه تاخیر در تحویل، ملاک قیمت گذاری خودرو، مقررات مربوط بوده و شرکت نمی تواند بهای بیشتری را مطابه نماید.

ماده16- شرکت مکلف است در صورت پرداخت بهای خودرو تا تاریخ نوبت تعیینی برای تحویل، نسبت به تحویل خودرو به مشمول اقدام نماید و درصورت تاخیر، طبق ضوابط، مسئول خسارات وارده خواهد بود.

اخبار مرتبط
اگر در حال رانندگی با یک خودروی قدیمی هستید، احتمالاً هیچ یک از ویژگی‌های جالب و مفید خودروی هوشمند را نخواهد داشت؛ اما خوشبختانه این امکان وجود دارد که خودروی قدیمی خود را با استفاده از ابزار‌های مناسب هوشمند کنید:
شرایط فروش ۳ محصول ام وی ام شرکت مدیران خودرو با اقساط بلند مدت از روز شنبه فعال خواهد شد.
قیمت خودروهای مونتاژی نیز میانگین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت که نرخ آنها هم پایین آمد. همچنین قیمت خودروهای وارداتی به شدت تحت تأثیر قرار گرفت و افت محسوسی یافت؛ به عنوان نمونه قیمت خودروی کرولا به کمترین حد خود رسیده و قیمت خودروهای شرکت هیوندایی قیمت‌ها تقریباً به کف قیمت رسیده است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس درباره شایعات مربوط به افزایش قیمت بنزین در سال آینده، اضافه کرد: حرکت‌هایی در کشور اتفاق افتاده است؛ به دنبال تغییر نوع تولید برخی پالایشگاه‌ها یا تبدیل بنزین در واحدهای پتروشیمی هستند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها