پیشبینی نمایشگاهداران از قیمت خودرو در روزهای آینده/ خودرو بخریم یا نخریم؟
قیمت خودروهای مونتاژی نیز میانگین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت که نرخ آنها هم پایین آمد. همچنین قیمت خودروهای وارداتی به شدت تحت تأثیر قرار گرفت و افت محسوسی یافت؛ به عنوان نمونه قیمت خودروی کرولا به کمترین حد خود رسیده و قیمت خودروهای شرکت هیوندایی قیمتها تقریباً به کف قیمت رسیده است.
به گزارش بانک اول ، سعید موتمنی درباره وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: هفته گذشته با توجه به افزایش قیمت دلار به ۷۰ هزار تومان قیمت خودروهای داخلی همچون کوییک، دنا و پژو ۲۰۷ میانگین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان بالا رفت اما در چند روز گذشته دوباره کاهش یافت و به قیمت دوشنبه هفته قبل بازگشت.
وی افزود: قیمت خودروهای مونتاژی نیز میانگین ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت که نرخ آنها هم پایین آمد. همچنین قیمت خودروهای وارداتی به شدت تحت تأثیر قرار گرفت و افت محسوسی یافت؛ به عنوان نمونه قیمت خودروی کرولا به کمترین حد خود رسیده و قیمت خودروهای شرکت هیوندایی قیمتها تقریباً به کف قیمت رسیده است.
موتمنی تاکید کرد: نکته این است که بازار خودرو خیلی وقت است که دیگر واکنشی به نوسانات نرخ ارز نشان نمیدهد؛ هفته گذشته هم که قیمت خودرو متأثر از قیمت دلار بالا رفت به دلیل هیجانات مربوط به برگزاری انتخابات آمریکا بود.
وی ادامه داد: عدم واکنش بازار خودرو به قیمت دلار طی ماههای گذشته اولاً به دلیل رکود بازار و ثانیاً به دلیل تنظیم بازار است. توجه کنید که با وجود اینکه واردات خودرو زیاد نیست اما همین مقدار هم تأثیر خود را بر بازار گذاشته است و باعث شده نوسانات قیمت دلار چندان نقشی در بازار خودرو ایفا نکند.
این فعال بازار خودرو تاکید کرد: اگر تعرفه واردات خودرو پایین بود قطعاً تأثیر خود را بر خودروهای ارزان قیمت هم میگذاشت و قیمت این محصولات نیز به صورت محسوسی کاهش مییافت.
وی درباره وضعیت تقاضا هم گفت: خیلی وقت است که بازار خودرو درگیر رکود مطلق شده و مشتری کمتر به بازار مراجعه میکند.
موتمنی در مورد پیش بینی از وضعیت بازار خودرو اظهار کرد: اگر خودروهای وارداتی فاکتورو روانه بازار شده و با افزایش عرضه نیاز بازار تأمین شود، قطعاً قیمتها دوباره کاهشی خواهد شد مگر اینکه محدودیت واردات و عرضه را داشته باشیم