انحلال برخی بانک ها
این بانک ها با برخورد استاندارد منحل می شوند
عضو هیاترئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اگر بخواهیم بر اساس استانداردها با بانکها برخورد کنیم، به نظر میرسد که برخی از آنها باید منحل شوند.
![این بانک ها با برخورد استاندارد منحل می شوند](https://static3.bankavl.com/thumbnail/i7NVE38dOGAe/IqOI6cr5URmYg9dIjODEkqijUgoT7cGx_E5Qcl1Y1Srw0U5fwZ7hUS7EBRQy_dmxl8IHlVCphuxErxgmX0m5EL5_DpNf2GFTuu4C6yJ29uqx486PFYktTA,,/varshekasteh.jpg)
به گزارش بانک اول غلامحسین زارعی، گفت: ناترازی بانکها وجود دارد و مردم به خوبی با این موضوع آشنا هستند و با آن دست و پنجه نرم میکنند.
به گفته زارعی ما نیز قبول داریم که بانکها با ناترازی مواجهاند و برخی از آنها بیش از انحرافات نامساعدی دارند.
عدم پرداخت تسهیلات به مشتریان
زارعی با اشاره به عدم پرداخت تسهیلات به مشتریان گفت: ناترازی به معنای وجود فاصله بین منابع و مصارف است که در این مورد مصارف بیش از منابع است.
کنترل ترازنامه بانکها
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره سر باز زدن بعضی بانکها از پرداخت تسهیلات و شرایط ناترازی بانکها توضیح داد: سیاستهایی که بانک مرکزی و دولت در چند ماه گذشته اعمال کردهاند، به کنترل نرخ تورم معطوف بوده و شامل کنترل ترازنامه بانکها برای جلوگیری از افزایش پرداختها است.
این کنترل ترازنامه برای جلوگیری از تورم به نوبه خود باعث شده که بانکها نتوانند تسهیلات لازم را ارائه دهند.
او در ادامه روش دولت برای کنترل تورم را در محدود و مدیریت کردن بانکها دانست.
عزمی برای حل ناترازی نیست
زارعی همچنین درباره راهکار مشکلاتی مانند ناترازی بانکها عنوان کرد: در برخی از بانکها، عزمی برای حل ناترازی مشاهده نمیشود .
به گفته او بخشی از آن به نظارت بانک مرکزی برمیگردد و بخشی از آن هم به خود بانکها مربوط است که انگیزهای برای حل این مشکل ندارند.
این نماینده مجلس در پایان تاکید کرد: اگر ارادهای وجود داشته باشد، بانکها میتوانند ناترازیهای خود را حل کنند.