فروش کامیون 1930
فروش کامیون 1930 روز چهارشنبه در بورس کالا + مشخصات
کامیون بنز 1930 ایرانخودرو دیزل که در دو نسخه باری و کمپرسی عرضه میشود در حقیقت همان نسخه آپدیت شده کامیون مشهور 1924 است که با تغییرات اساسی در قوای محرکه و آپشن ها روانه بازار میشود.
به گزارش بانک اول کامیون بنز 1930 ایرانخودرو دیزل که در دو نسخه باری و کمپرسی عرضه میشود در حقیقت همان نسخه آپدیت شده کامیون مشهور 1924 است که با تغییرات اساسی در قوای محرکه و آپشن ها روانه بازار میشود. در این مطلب نگاهی به این کامیون نارنجی خواهیم انداخت. در روز ۱۷ بهمن بنز ۱۹۳۰ باری شرکت ایران خودرو دیزل در تالار خودرو عرضه می شود. در این روز ۷۰ دستگاه کامیون بنز کمپرسی Lk۱۹۳۰ به قیمت پایه ۳ میلیارد و ۲۱۲ میلیون تومان و تحویل ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در تالار خودرو عرضه می شود.
ملزومات استاندارد تولید در خودروهای تجاری از یکسو و میزان علاقه وافر مشتریان به کامیون 1924 باعث شد تا ایرانخودرو دیزل به سراغ ساخت نسخه آپدیت شده این کامیون مشهور با نام 1930 برود. این کامیون که با تجهیزاتی ازجمله رادار خطخوان، ترمز اضطراری و البته قوای محرکه جدیدتر عرضه خواهد شد، بهعنوان یک رقیب جدی برای بازار کامیونهای باری و کمپرسی در ایران بهحساب میآید. با توجه به توان تولید و تیراژ بالای ایرانخودرو دیزل احتمالاً قیمت این محصول بسیار رقابتی خواهد بود و این یعنی رقبا این خودرو باید در مقابل این پیرمرد تازهنفس احساس خطر کنند که سالهاست بیشترین سهم بازار را به خود اختصاص داده است.
کامیون 1924 بنز به یک موتور 11.6 لیتری دیزلی مجهز بود که 240 اسب بخار قدرت و 1100 نیوتن متر گشتاور تولید میکرد و با گیربکسهای 6 و 8 دنده دستی به بازار عرضه میشد اما نسخه آپدیت شده آن یعنی 1930 از موتور 11580 سیسی 6 سیلندر خطی بهره میبرد که خروجی آن 300 اسب بخار قدرت و 1150 نیوتن متر گشتاور است و گیربکس آن نیز یک مدل مدرنتر از 6 سرعتههای برند ZF است. افزایش 60 اسب بخاری و 50 نیوتن متری این خودرو نسبت به نسخه قبل در کنار بهرهگیری از سیستمهای فنی مدرنتر را میتوان ازجمله پیشرفتهای فنی آن بهحساب آورد.
سیستم سوخترسانی 1930 نیز انژکتوری و دیزلی با تجهیزاتی نظیر توربو شارژ،اینتر کولر،سیستم SCR ، کامان ریل است. که در مدل قدیمی سیستم تزریق مستقیم استفاده میکرد.
کامیون 1924 معرف ازنظر GVW با نسخه جدید یعنی 1930 تفاوتی ندارد و هر دو کامیون 19 تن هستند اما ابعاد و اوزان در این دو نسخه تفاوت کرده است. کامیون 1930 کمی بیش از 8.5 متر طول دارد و فاصله محوری آن 5.2 متر است. وزن بار مجاز بر روی محور جلو 7 تن و محور عقب 13 تن است. اختلاف وزن ناخالص 6.67 تن(باری) و 6.5 تن(کمپرسی) تا 19 تن ناخالص باعث میشود که توان باربری آن نسبت به نسل قبلی تا حدودی افزایش پیدا کند.
سیستم تعلیق بنز 1924 باری در محور جلو فنرهای تخت و در محور عقب فنرهای تخت با سیستم بادی است درحالیکه کامیون بنز جدید در محور جلو فنر تخت با کمکفنر هیدرولیک و در محور عقب نیز فنر تخت استفاده میکند
کامیون باری و کمپرسی 1930 بنز ایرانخودرو دیزل به دلیل ملزومات استانداری به سیستمهای مدرن و بهروزی مجهز شده است. سیستمهایی از قبیل رادار خروج از خط، کولر و بخاری درجا، گرمکن صندلی راننده، چراغ روشنایی در روز، مهشکن جلو و عقب، قفل عرضی دیفرانسیل، سیستم ترمز مجهز به رطوبتگیر و در تیپ کمپرسی نیز PTO بهصورت فابریک بر روی ماشین نصبشده است.
این خودرو قرار است روز چهارشنبه 17بهمن توسط شرکت ایرانخودرو دیزل در بورس کالا عرضه شود.