ممنوعیت شارژ مجدد پاوربانک‌ها در طول پروازها

محدودیت‌های جدید آژانس هوانوردی برای ورود پاوربانک‌ها به هواپیما

آژانس هوانوردی سازمان ملل متحد (ایکائو) اعلام کرد که استفاده از پاوربانک‌ها یا بسته‌های باتری قابل شارژ قابل حمل، به دو عدد برای هر مسافر در پروازها محدود می‌شود و این به عنوان بخشی از قوانین جدید برای استفاده از این دستگاه‌ها در حین پرواز است.

محدودیت‌های جدید آژانس هوانوردی برای ورود پاوربانک‌ها به هواپیما

به گزارش بانک اول، این سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسافران همچنین از شارژ مجدد پاوربانک‌ها در طول پروازها منع خواهند شد.

 

شرکت‌های هواپیمایی مانند گروه لوفت‌هانزا و کشورهایی مانند کره جنوبی پیش از این، پس از حوادثی مانند آتش‌سوزی در هواپیمای ایر بوسان در سال ۲۰۲۵، محدودیت‌هایی را برای استفاده از پاوربانک‌ها در پروازها اعمال کرده بودند.

 

بر اساس گزارش رویترز، ایکائو مستقر در مونترال معمولا استانداردهای جهانی برای هوانوردی را تعیین می‌کند که عمدتا توسط ۱۹۳ کشور عضو آن تایید می‌شوند، با این حال مقررات جدید در مورد پاوربانک‌ها بلافاصله لازم‌الاجرا هستند./ ایسنا

 

ارسال نظر