سقوط قیمت خودرو
سقوط قیمت خودرو با آغاز مذاکرات ایران و آمریکا تاخردادماه
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو مشهد گفت: در حال حاضر به دلیل اینکه نه فروشندهای وجود دارد و نه خریداری، بازار وضع خوبی ندارد تا وضعیت مذاکرات مشخص شود. قیمت خودروها ریزشی است و تا خردادماه ادامهدار خواهد بود. بعید میدانم بازار فعلاً رونق پیدا کند.

به گزارش بانک اول حسین حسینی در گفتگویی پیرامون وضعیت بازار خودرو، اظهارکرد: بازار خودرو در شب عید نوساناتی داشت که آن هم به علت تعطیلی بازار بود.
او گفت: از روزی که مذاکرات شروع شده، بازار خودرو در سکته کامل به سر میبرد؛ نه معاملهای انجام میشود و نه خریداری وجود دارد و بازار الان رو به پایین است.
حسینی افزود: شب عید نیز خودرو بدون برنامهریزی و تنها در فضای مجازی گران شد که معتبر نبود و گرانی توسط مرجع معتبری اعلام نشده بود؛ بلکه تعطیلات مقداری بازار را به هم ریخت.
رئیس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو مشهد با بیان اینکه از روزی که بازار باز شده، قیمت خودروهای داخلی و خارجی بین ۱۰ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است، عنوان کرد: قطعاً مذاکرات بر قیمت خودرو تأثیرگذار خواهد بود.
وی ادامه داد: در حال حاضر به دلیل اینکه نه فروشندهای وجود دارد و نه خریداری، بازار وضع خوبی ندارد تا وضعیت مذاکرات مشخص شود. قیمت خودروها ریزشی است و تا خردادماه ادامهدار خواهد بود. بعید میدانم بازار فعلاً رونق پیدا کند.