پرداخت تسهیلات به بنگاهها

پرداخت تسهیلات ویژه به این بنگاه ها

وزیر اقتصاد گفت:به بنگاه های آسیب دیده تسهیلات ویژه ای پرداخت می شود؛در خصوص چک های برگشتی تسهیل گری می شود.

پرداخت  تسهیلات ویژه به این بنگاه ها

به گزارش بانک اول وزیر اقتصاد با بیان اینکه بانک‌ها در تهران با 50 درصد ظرفیت فعال هستند، گفت: به بنگاه‌هایی که در شرایط جنگی آسیب دیدند تسهیلات ویژه‌ای پرداخت می‌شود. همچنین نظام بانکی درخصوص چک‌های برگشتی تسهیل‌گری می‌کند.

 علی مدنی‌زاده در گفت وگوی تلویزیونی اظهار کرد: از ابتدای جنگ اتاق عملیاتی را تشکیل دادیم و به صورت مستمر امور خدمات‌رسانی در حوزه‌های مختلف مجموعه وزارت امور اقتصاد دارایی را پیگیری می کنیم.

وی افزود: به طور مشخص شبکه بانکی و بانک‌های زیرمجموعه وزارت اقتصاد و دارایی فعالیت خود را ادامه می‌دهند. بانک‌ها در تهران با 50 درصد ظرفیت و در شهرستان‌ها با 30 درصد ظرفیت فعال هستند.

وزیر اقتصاد درباره کمک به بنگاه‌های اقتصادی در شرایط جنگی تصریح کرد: برای عزیزانی که آسیب فیزیکی دیدند و بنگاه‌های اقتصادی که دچار صدمه شدند، تسهیلات مشخصی در نظر گرفته شده است.

مدنی‌زاده همچنین بیان کرد: برای فعالان اقتصادی در صورتی که چک‌های برگشتی دارند نظام بانکی تسهیل گری‌هایی را انجام داده و مقرر کرده که توسط معاونت امور بانکی و بانک مرکزی به مردم اعلام خواهد شد.

 

ارسال نظر