جمعه, 7 اردیبهشت 1403 2024,April

آیا به حوادث رانندگی در ساعت منع تردد خسارت پرداخت می شود؟

24 خرداد 1401
آیا به حوادث رانندگی در ساعت منع تردد خسارت پرداخت می شود؟

به گزارش بانک اول در همین رابطه اخیرا شایعاتی مطرح شد مبنی بر این که اگر بین ساعت اعلام شده حادثه جانی یا مالی برای خودرویی رخ دهد خسارت قابل پرداخت نیست چرا که تردد ممنوع بوده و اگر خودروی حادثه دیده مجوز تردد نداشته باشد، امکان پرداخت خسارت به آن وجود ندارد.

اما پیگیری صحت و یا رد این موضوع از بیمه مرکزی با توضیحاتی همراه بود.

عباس خسروجردی - مدیر کل نظارت بر بیمه‌های غیرزندگی بیمه مرکزی -ضمن تکذیب اخبار منتشره مبنی بر عدم پرداخت خسارت از طرف شرکت‌های بیمه در ساعات منع تردد گفت که پرداخت خسارت در دوره اعتبار بیمه شخص ثالث اعم از خسارت‌های مالی و بدنی، بیمه حوادث راننده و همچنین بیمه‌های بدنه اتومبیل محدود به ساعت خاصی از شبانه‌روز نیست.

وی ادامه داد: در این صورت شرکت‌های بیمه با رعایت مقررات قانون بیمه شخص ثالث و حوادث راننده، شرایط عمومی و خصوصی بیمه‌نامه بدن اتومبیل مکلف به جبران خسارات وارده در تمام ایام و ساعات هستند.

این مقام مسئول در بیمه مرکزی یادآور شد: در صورت بروز خسارت در ساعات منع تردد نیز بیمه‌گذاران و زیان‌دیدگان می‌توانند طبق روال سابق نسبت به اعلام و دریافت خسارت از شرکت بیمه مربوطه اقدام کند./ایسنا

اخبار مرتبط
رئیس سازمان حج و زیارت از واریز ارز مورد نیاز حج تمتع۱۴۰۳ از سوی بانک مرکزی به حساب این سازمان خبر داد و درباره اعتراض‌هایی که به قیمت حج امسال شده است، گفت: هزینه ارزی حج نسبت به سال گذشته ۳۱۹ دلار کمتر است، تغییرات نرخ ارز و بلیت هواپیما موجب همپوشانی در هزینه‌ها شده است.
وزارت رفاه ضمن هشدار از هموطنان خواست به منظور جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری به اخبار فاقد اعتبار در این حوزه توجهی نداشته باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار اصفهان با بیان نقش و اهمیت ویژه این استان در درآمدهای کشور خاطرنشان کرد: اصفهان پس از تهران، رُتبه دوم را تامین درآمدهای مالیاتی دارد اما در دریافت اعتبارات رُتبه هفتم و در تملک دارایی‌ها رتبه شانزدهم کشور است.
اگرچه کاهش رشد نقدینگی می‌تواند یک نشانه مثبت باشد و کم و بیش این اتفاق نظر میان مکاتب اقتصادی وجود دارد که تورم در بلندمدت با نرخ رشد نقدینگی قابل توضیح است، اما به دلایل متعدد در کوتاه‌مدت نمی‌توان انتظار همبستگی قوی میان این دو متغیر را داشت. بنابراین حتی با فرض پایدار بودن روند کاهش نرخ رشد نقدینگی، در بازه زمانی یک‌ساله عوامل مهم‌تری وجود دارد که در ارائه چشم‌انداز واقع‌بینانه از تورم باید درنظر گرفت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها