پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

نکات مهم درباره ویرایش چک صیادی

09 مهر 1403
نکات مهم درباره ویرایش چک صیادی

برای تغییر، ویرایش و اصلاح چک تایید شده صیادی باید به نکاتی توجه داشته باشید. نکات مربوط به ویرایش چک صیادی در زیر آورده شده است:

به گزارش بانک اول  مهم ترین نکته در مورد ویرایش چک صیادی این است که اگر اطلاعات چک صیاد به صورت اشتباه وارد سامانه صیاد شده باشد و بخواهید اطلاعات چک صیادی را اصلاح نمایید.

باید قبل از اینکه گیرنده چک آن را در سامانه صیاد تایید نماید، به بانک مراجعه کنید و برای تغییر، ویرایش و اصلاح چک تایید شده صیادی اقدام نمایید.

در غیر اینصورت، اگر گیرنده چک آن را در سامانه صیاد تایید نماید، به این دلیل که مراحل انتقال چک در سامانه صیاد صورت پذیرفته است.

شما صاحب چک صیادی صادر شده نمی باشید و دارای هیچ صلاحیتی در مورد تغییر، ویرایش و اصلاح چک تایید شده صیادی نخواهید بود.

در زمان مراجعه به بانک صادر کننده دسته چک برای ویرایش چک صیادی، حتما یک کارت شناسایی و لاشه چک صیادی را به همراه خود داشته باشید.

در غیر اینصورت، بانک درخواست شما مبنی بر تغییر، ویرایش و اصلاح چک تایید شده صیادی را نخواهد پذیرفت.

توجه داشته باشید که سامانه صیاد چه به وسیله اپلیکیشن های پرداخت موبایل و چه به وسیله درگاه های اینترنتی بانک ها مانند سامانه صیاد بانک ملت، طوری طراحی شده است که در مراحل مختلف ثبت چک صیاد همچون ثبت نمودن چک صیادی در سامانه صیاد بانک ملی، اطلاعات چکی که می خواهید ثبت نماید را به شما نشان می دهد.

با دادن پیغامی امنیتی از شما می خواهد اگر از صحت اطلاعات اطمینان دارید، به مرحله تایید چک در این سامانه بروید.

بنابراین، تنها زمانی که از صحت اطلاعات وارد شده در سامانه صیاد مطمئن هستید، دکمه تایید نهایی را بزنید.

تغییر تاریخ چک تایید شده صیادی

سوال دیگری که ممکن است، برای تعداد زیادی از صادرکنندگان چک صیادی، درباره ویرایش سامانه صیاد مطرح شود، تغییر تاریخ چک صیادی بعد از ثبت چک در سامانه صیاد است.

در ادامه مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت که برای تغییر تاریخ چک صیادی چه اقداماتی لازم است انجام دهید؟

با توجه به این موضوع که چک صیادی در سامانه صیاد به ثبت می رسد و هنوز هیچ امکانی، برای تغییر، ویرایش و اصلاح چک تایید شده صیادی به این سامانه افزوده نشده است.

در صورتی که صادر کننده چک صیادی بعد از صادر نمودن این چک بخواهد تاریخ آن را تغییر دهد، باید قبل از تایید چک توسط گیرنده با همراه داشتن لاشه چک و یک مدرک شناسایی به بانک مراجعه کند و درخواست تغییر تاریخ چک صیادی را از بانک داشته باشد.

در صورت عدم پرداخت وجه چک توسط صادرکننده (پاس نشدن چک) بسته به زمان اقدام می تواند به صورت حقوقی و و کیفری شکایت نمایید

اخبار مرتبط
چک تضمینی و چک رمزدار هر دو اسنادی معتبر برای انتقال پول و تضمین پرداخت هستند. اما در نحوه استفاده و هدف از صدورشان تفاوت‌هایی دارند.
مومن واقفی ادامه دارد: در بخش املاک و اسکان، سامانه‌ای را در اختیار بانک مرکزی قرار داده‌اند که به بانک‌ها ابلاغ کرده‌ایم تا از آن استفاده کنند ولی هنوزاطلاعات این سامانه کامل نشده به همین دلیل برای بانک‌ها الزامی نکردیم.
صادر کننده، باید، طبق قانون سفته، تاریخ صدور سفته را قید کند، در غیر این صورت، سند، ارزش تجاری خود را از دست می‌دهد. تاریخ صدور، باید شامل روز، ماه و سال باشد و بهتر است که با حروف هم نوشته شود. سفته بدون تاریخ، در مواردی، مثل مشخص نبودن تاریخ صدور، سبب می‌شود، سفته، یک سند عادی محسوب شود.
به چه سفته‌ای سفید امضا می‌گویند و نحوه مطالبه سفته سفید امضا چگونه است؟

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها