همراهی و همدلی مالیاتی با مشاغل

سخنگوی سازمان مالیاتی:در بحث مالیات هوای مشاغل را خواهیم داشت

سخنگوی سازمان مالیاتی گفت: به واسطه شرایط جنگی و رکود سال 1404 همکاری لازم با کسبه انجام می شود.

سخنگوی سازمان مالیاتی:در بحث مالیات هوای مشاغل را خواهیم داشت

به گزارش بانک اول سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: ملاحظات مربوط به شرایط جنگی و رکود سال 1404 درخصوص عملکرد صاحبان مشاغل مدنظر سازمان امور مالیاتی است و پرداخت‌های مالیاتی که از خرداد سال آینده آغاز می‌شود، همراهی لازم با مشاغل صورت می‌گیرد.

مهدی موحدی بکنظر تصریح کرد: در حال حاضر مالیاتی متوجه صاحبان مشاغل برای عملکرد سال 1404 نیست. مالیات مربوط به سال 1403 است که عمده آن توسط مشاغل پرداخت یا تقسیط شده است.

وی افزود: حسابرسی مالیاتی مربوط به عملکرد سال 1404 صاحبان مشاغل و کسب و کارها از  سال آینده انجام می شود و پرداخت‌ها از 31 خرداد سال آینده خواهد بود.

موحدی تاکیدکرد: طبیعتا در خرداد سال آینده نیز در بحث مالیات، هوای مشاغل را خواهیم داشت. تمامی ملاحظات مربوط به رکود و حوادث سال جاری و فضای جنگی که منجر به رکود کسب و کارها شده مدنظر قانون‌گذار و سازمان امور مالیاتی قرار خواهد گرفت و همراهی و همدلی لازم با مشاغل صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال تمدید مجدد مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی برای شش ماهه اول سال 1404 که تا تاریخ 20 اسفند تمدید شده وجود دارد، گفت: در صورت تمدید این زمان، اطلاع‌رسانی لازم را انجام خواهیم داد.

سخنگوی سازمان امور مالیاتی با اشاره به تعطیلی ادارات در شرایط کنونی گفت: سازمان امور مالیاتی از زمان آغاز جنگ تعطیل است و فعالیت‌های این سازمان فعلا متوقف شده است.

 

ارسال نظر