برداشت اعتبار تکمیلی ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ

کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی کی قابل برداشت است؟

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از واریز اعتبار تکمیلی ۵۰۰ هزار تومانی کالابرگ برای بخشی از مشمولان خبر داد و اعلام کرد از پنجم آبان‌ماه، اعتبار جدید برای گروه بعدی نیز اعمال می‌شود.

کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی کی قابل برداشت است؟

به گزارش بانک اول ، یعقوب اندایش، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از افزایش ۱۷ هزار و ۵۶۰ میلیارد تومانی اعتبار کالابرگ مهرماه با همکاری سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی خبر داد.

وی با تشریح جزئیات این طرح گفت: ۵۰۰ هزار تومان اعتبار اضافه به حساب مشمولانی که در روز‌های ۱۵ و ۲۵ مهرماه کالابرگ یک میلیون تومانی خود را دریافت کرده و در سامانه «دولت من» خوداظهاری انجام داده بودند، واریز شده است.

اندایش افزود: افرادی که قرار است از پنجم آبان‌ماه کالابرگ یک میلیون تومانی خود را دریافت کنند و فرم اظهارنامه را نیز تکمیل کرده‌اند، اعتبار ۵۰۰ هزار تومانی اضافه را هم دریافت خواهند کرد. به این ترتیب، مجموع اعتبار کالابرگ این افراد به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد.

کالابرگ ۵۰۰ هزار تومانی اضافه واریز شد

 

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تأکید کرد: در ماه‌های آینده نیز تمام افراد مشمول این طرح، شامل جمعیتی بالغ بر ۳۵ میلیون و ۱۲۰ هزار نفر، به‌صورت مستمر کالابرگ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد.

ارسال نظر