یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

آربیتراژ ارز چیست؟

24 خرداد 1401
آربیتراژ ارز چیست؟

به گزارش بانک اول، آربیتراژ ارز شامل قراردادهای همزمان در دو یا بیش از دو بازار خارجی است که برای خریدار و فروشنده پول بدون اینکه ریسکی متحمل شوند سود بدست می‌آورد.

آربیتراژ ارز ممکن است به صورت دو جانبه (ساده) و سه جانبه (مثلثی) یا بین دو مقطع زمانی باشد و عموماً به وسیله بانک‌های تجاری بزرگ انجام می‌شوند که می‌توانند مقادیر بزرگی از ارز را با تفاوت‌های نرخ کمی برای سوددهی بکار گیرند.

 آربیتراژ بین زمانی، آربیتراژ ساده و آربیتراژ سه جانبه (INTERTEMPORAL ARBITRAGE, SIMPLE ARBITRAGE, TRIANGULAR ARBITRAGE)   از جمله آربیتاژها است.

 در علم اقتصاد، آربیتراژ به معنای کسب سود از اختلاف به‌وجود آمده در دو و یا حتی چند بازار مختلف است.

اخبار مرتبط
با این حال قیمت دلار از ظهر امروز باردیگر به مرز 60 هزار تومان رسید و هم اکنون دلار در معاملات بازاری‌ها وارد کانال 50 هزار تومان شده است؛ ضمن اینکه قیمت هر گرم طلای 18 عیار نیز وارد کانال 3.3 میلیونی و قیمت سکه طرح جدید نیز وارد کانال 40 میلیون تومان شده است
بازار امروز شاهد روند نزولی قیمت طلا و سکه نسبت به روز گذشته است.
مجموع تعداد مهاجران افغانی در سال جاری بیشتر هم شده و حدود ۹ میلیون نفر تخمین زده می‌شود. یکی از مهم‌ترین نگرانی‌ها از این افزایش بی‌رویه، استفاده از منابع کشور در شرایط بحرانی اقتصاد است. در این اینفوگرافی بررسی می کنیم که هر ایرانی در سال، چقدر از جیب برای تامین معیشت مهاجران خرج می‌کند.
مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها