به کزارش بانک اول، اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت درباره فروش سهام عدالت گفت: شاه بیت صحبت تمام کارشناسان اقتصادی عدم فروش سهام عدالت است. سهام عدالت قرار است یک دارایی باشد نه یک چک که مردم بخواهند آن را نقد کنند.
وی ادامه داد: در فرمان ۸ماده رهبر انقلاب و سیاستهای کلی اصل ۴۴، سهام عدالت یک فرآیند ادامه دار است که قرار است از طریق سرمایهگذاری استانی در استانها منجر به اشتغال و آبادانی و عمران شود. اساساً سهام عدالت برای فروش نیست. حتماً باید سازوکاری در نظر گرفته شود که افزایش روزانه درآمد و دارایی مردم در سهام عدالت تبیین شود. هم اینکه اقدامات کنترلی مانند ارائه تسهیلات بانکی یا کارتهای اعتباری را ترویج دهیم که مردم به جای اینکه به سمت فروش سهام روند، از فواید سهام استفاده کنند. متأسفانه بعضیها عامدانه مردم به سمت گزینه مستقیم هدایت کردند.
حیدری گفت: در ابلاغیه مقام معظم رهبری تأکید شده است حتماٌ مردم به ماندگاری سهامشان در سرمایهگذاری استانی تشویق شوند. اساس سهام عدالت این است که مردم در سرمایهگذاری استانی با تجمیع سرمایهها بتوانند هم سود بیشتری کسب کنند و هم ثروت خانوار ایرانی افزایش یابد و هم عدالت اجتماعی به عنوان چتر گسترده در جامعه فراهم شود. با خرد شدن سهام مردم و جدا شدن سهام مردم از سرمایه گذاریهای استانی از این جمع متهد استانی باعث میشود که از خیلی موارد و مزایا جا بمانند و حتی اداره آن برایشان هزینه بر باشد و در ادامه به جای اینکه به صورت یکپارچه در سرمایهگذاری استانی مدیریت شود، مجبور باشند مردم مداوم در حال رصد سهام خود باشند.مدیریت یکپارچه در سرمایهگذاری استانی قابل اجرا است.
حیدری بیان کرد: حدود ۷ میلیون نفر دارای سهام یک میلیون تومانی میباشند.از سوی دیگر سهام ۵۳۲ هزار تومانی مربوط به ۲۲.۵ میلیون نفر، سهام ۴۹۲ هزار تومانی متعلق به حدود ۱۰ میلیون نفر میباشند. بر این اساس بیش از ۴۲ میلیون نفر سهام غیر از یک میلیون تومانی در اختیار دارند.
وی با بیان اینکه ارزش سهام کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند معادل یا بیشتر از سهام افرادی است که روش مستقیم را انتخاب کردند: پیشبینی میکنیم افرادی که گزینه غیرمستقیم مانند در عرضه اولیه به دلیل ارزش معنوی که برای سرمایهگذاری استانی از سوی شورایعالی بورس طراحی شده است، حتماٌ ارزش سهام افرادی که در گزینه غیرمستقیم هستند بیشتر خواهد شد.
حیدری بیان کرد: افرادی که روش مستقیم را برای مدیریت سهام عدالت انتخاب کرده اند، اگر قصد فعالیت جدی در بورس را دارند، در این روش مدیریتی بمانند وگرنه اگر امکان ویرایش برای مدیریت سهام فراهم شده بود میبایست، این روش را اصلاح و روش غیر مستقیم را انتخاب میکردند.
وی درباره مزایای روش غیر مستقیم و تفاوتها با روش مستقیم بیان کرد: شرکتهای سرمایهگذاری استانی بازار سرمایه قالب سهامی عام دارند و آماده ورود به بورس هستند، درحالحاضر دارایی سهام عدالت در صورتهای مالی شرکتهای سرمایهگذاری استانی نشسته است و مقدمات ورود به بورس انجام شده است.
به گفته وی شرکتهای سرمایهگذاری استانی در هر استان با نماد معاملاتی مجزا در بورس وارد میشوند ولی کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی به عنوان مدیریت یکپارچه پرتفوی سهام عدالت را مدیریت میکند.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید