به گزارش بانک اول، اکنون، اما توصیهها تغییر کرده اند. بخشی از تحلیل گران اقتصادی طبقه ابرثروتمند، توصیه میکنند که تا حدود ۱۰ درصد از پورتفو (سبد دارایی) مشتریان شان باید با فلز زرد پر شود، چرا که با تزریق پول به اقتصادهای جهان توسط بانکهای مرکزی، ریسک تورم بیش از پیش افزایش یافته و به این ترتیب، ارزش پول افت خواهد کرد.
ارزش طلا از ابتدای سال جاری حدود ۱۴ درصد رشد داشته و به حدود ۱۷۳۰ دلار به ازای هر اونس رسیده، اما بسیاری از تحلیل گران بر روی رشد بیشتر طلا شرط بندی کرده اند. خبرگزاری رویترز در مصاحبههایی با ۹ بانک خصوصی که در مجموع حدود ۶ تریلیون دلار از داراییهای ابرثروتمندان جهان را در خود جای داده اند، خبری منتشر کرده که نشان میدهد این بانکها به مشتریان شان توصیه کرده اند سهم طلا از سبد داراییهای خود را افزایش دهند.
موسسه UBS، بزرگترین نهاد مدیریت ثروت در جهان هم پیش بینی کرده که طلا ممکن است تا انتهای سال به رقم ۱۸۰۰ دلار به ازای هر اونس برسد و این تازه سناریوی حداقلی این موسسه مالی است. به گفته این موسسه، نرخهای بهره بسیار پایین و سرمایه گذارانی که عطش خرید طلا دارند تا به وسیله آن سبد داراییهای خود را بیمه کنند، عامل اصلی این رشد قیمت خواهند بود. این در حالی است که بر اساس پیش بینی UBS، در صورت اوج گیری موج دوم شیوع کرونا، قیمت طلا میتواند حتی به بالای ۲۰۰۰ دلار به ازای هر اونس هم برسد.
از آن سو، زمانی که صحبت از رشد قیمت طلا در میان باشد، تقاضا برای خرید فلز زرد هم افزایش پیدا میکند و به این ترتیب، وضعیتی پیش میآید که به آن «پیش بینی خودتحقیق بخش» گفته میشود. به بیان ساده، وقتی همه انتظار رشد قیمت طلا را دارند، تقاضا برای خرید طلا افزایش مییابد و پیش بینی هم محقق میشود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید