جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

طرحی به ضرر بازنشستگان تأمین اجتماعی/ به پول بازنشستگان دست نزنید

24 خرداد 1401
طرحی به ضرر بازنشستگان تأمین اجتماعی/ به پول بازنشستگان دست نزنید

به گزارش بانک اول علی اصغر بیات رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره واکنش بازنشستگان نسبت به طرح جدید مجلس مبنی بر بازگردانی ۱۷ هزار میلیارد تومان از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که دولت بابت رد دیون به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده بود، اظهار کرد: دولت بیش از ۳۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به سازمان تأمین اجتماعی دارد و اگر این بدهی خود را به موقع پرداخت کرده بود، اکنون می‌توانستیم در بازار سرمایه سرمایه‌گذاری کنیم تا تمامی مشکلات درمان سازمان تأمین اجتماعی مرتفع و نگرانی‌های ما در خصوص بازنشستگان حل شود.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور با بیان اینکه پول سازمان تأمین اجتماعی سال‌هاست توسط دولت بلوکه شده و باید فکری در این خصوص کرد، گفت: در قانون بودجه سال ۹۹ مصوب شد ۵۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی جهت اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان پرداخت شود، در حالی که تنها ۳۲ هزار میلیارد تومان از آن در قالب ۹ شرکت اختصاص یافت، هرچند که این شرکت‌ها هنوز انتقال پیدا نکرده و حتی برخی از آن‌ها مشکل ساز هستند.

بیات بیان کرد: حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی کمتر از تمامی بازنشستگان است و از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که از دولت دریافت کردیم ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را برای اجرای متناسب سازی در مرحله اول در نظر گرفتیم و بخشی از این پول برای افزایش بن خواربار و مسکن اختصاص یافت و ۱۴ هزار میلیارد تومان آن برای افزایش حقوق بازنشستگان از منابع متناسب سازی در نظر گرفته شد.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه سازمان تأمین اجتماعی ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار بازنشسته دارد، بودجه این سازمان برای متناسب‌سازی ۱۴ هزار میلیارد تومان است، در حالی که دولت برای همسان سازی حقوق بازنشستگان صندوق کشوری با داشتن یک میلیون و ۲۰۰ هزار بازنشسته، مبلغی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان را اختصاص داده و همسان سازی را برای این گروه از بازنشستگان اجرا کرده است.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور ادامه داد: بعد از اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی، برخی از بازنشستگان مشاغل سخت و زیان آور به احکام اعتراض کردند که اعتراض آن‌ها به حق بود و در نهایت احکام اصلاح و این مشکل نیز حل شد.

بیات با بیان اینکه اخیراً در کمیسیون مجلس شورای اسلامی طرحی مطرح شده مبنی بر اینکه از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که دولت به تأمین اجتماعی بابت رد دیون خود پرداخت کرده است، ۱۵ هزار میلیارد تومان آن باید برای پرداخت یارانه و حمایت از اقشار کم درآمد به دولت بازگردانده شود، افزود: با نمایندگان مجلس وارد مذاکره شدیم، نمایندگان‌ مجلس ادعا کردند که اگر این ۱۵ هزار میلیارد تومان را از بند "و" برداریم، از بند "ب" ۲۰ هزار میلیارد تومان پرداخت خواهیم کرد، در واقع منابعی را که در حال حاضر به ما پرداخت شده، می‌خواهند بگیرند و قول منابعی که هنوز مصوب نشده را می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش صعودی اقلام ضروری، زندگی برای بازنشستگان ما سخت شده است، اضافه کرد: بعد از سال‌ها توانستیم این بودجه را برای اجرای متناسب‌سازی دریافت کنیم، هرچند این کم است و فقط توانستیم حقوق بازنشسته‌ها را با ۳۰ سال سابقه به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برسانیم و این در حالی است که یک بازنشسته کشوری با ۳۰ سال سابقه ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت می‌کند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور گفت: بازنشستگان تأمین اجتماعی به این مسئله اعتراض دارند، چرا که یک تبعیض بین بازنشستگان صورت گرفته است. دولت اگر بودجه برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی ندارد، چرا حقوق بازنشستگان کشوری را افزایش می‌دهد و اگر بودجه دارد بدهی‌اش را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند.

بیات با اشاره به اینکه نسبت به طرح جدید مجلس گلایه داریم، چرا که بعد از سال‌ها متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی انجام شده است، افزود: با این اقدام مجلس، حتماً در پرداخت حقوق بازنشستگان به مشکل بر می‌خوریم و توقع داشتیم اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی فقط به یک مرحله ختم نشود و بتوانیم مراحل بعدی را نیز طی کنیم و با این افزایش حقوق به پایه حقوق بازنشستگان اضافه شود.

وی با تأکید بر اینکه از نمایندگان مجلس تقاضا داریم دست به پول بازنشستگان نزنند، بیان کرد: اگر می‌خواهند کمکی کنند، کمک کنند؛ در غیر این صورت به پول ما دست نزنند و مصرانه خواستار این هستیم که از ۳۲ هزار میلیارد تومانی که در جهت بند "و" به سازمان تأمین اجتماعی تخصیص یافته ریالی بر ندارند و برای طرح‌های حمایتی خود از منابع دولتی استفاده کنند.

رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور خاطرنشان کرد: بعد از سال‌ها توانسته‌ایم دست و پا شکسته همسان سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی را اجرا کنیم و می‌خواهیم که این مسئله تداوم پیدا کند و نمایندگان مجلس از بازنشستگان تأمین اجتماعی نیز حمایت کنند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
علی احسانی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

ما فکر میکردیم تبعیض قومی و نژادپرستی ننگ تاریخیست ولی تبعیض بازنشتگان هم پدیده بد شگونی است لطفاً تبعیض ایجاد نکنید

ُسیدعلیرضاسجادی سجادی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام حقوق مستمربگیران کار افتاده تامین اجتماعی خیلی کم است باید اضاف بشود بشودبااین تحریم اقتصادی که دشمن درست کرد خیلی مشکل شده زندگی فکری بشودوسایل زندگی گران شده حقوق کم است باسختی زندگی می کنیم

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها