جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

طرح اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی عملی نیست

24 خرداد 1401
طرح اخذ مالیات از تراکنش‌های بانکی عملی نیست

به گزارش بانک اول نایب رییس کمیسیون حمایت قضایی و مبارزه با فساد اتاق بازرگانی تهران در خصوص پیگیری مجلس برای تامین منابع مالی مورد نیاز طرح معیشتی از طریق اخذ مالیات تراکنش های بانکی، با اشاره به اینکه به طور کلی طرح تامین کالاهای اساسی را از پایه اشتباه می داند، گفت: این تجربه را از سال های گذشته نیز داشته ایم که نتوانسته موفق آمیز باشد و به جز اینکه هزینه اضافی برای دولت داشته باشد و ایجاد رانت و فساد کند هیچ تاثیری ندارد چرا که به دست مصرف کننده واقعی نیازمند هم نخواهد رسید.

مهراد عباد در گفت و گو با ایبِنا تصریح کرد: تامین منابع مالی این طرح از طریق مالیات تراکنش های بانکی عملیاتی نیست چرا که مورد پذیرش مردم نخواهد بود.

به گفته عباد، اگر هزینه ای بر تولیدکننده یا واردکننده و به طور کلی بخش خصوصی اضافه شود طبیعتا به قیمت کالا اضافه می کند و این مصرف کننده است که باید هزینه مصاعف را بپردازد. این در حالی است که می خواهند به مردم کمک کنند اما در واقع از این جیب به آن جیب می شود؛ بنابراین چنین طرحی هیچ توجیهی ندارد.

نایب رییس کمیسیون حمایت قضایی و مبارزه با فساد اتاق بازرگانی تهران تاکید کرد: پیشنهادات بسیار بهتری وجود دارد که دولت بتواند تامین بودجه کند تا از روش های مختلف از مردم حمایت داشته باشد. با توجه به اینکه چنین طرح های مشابه کوپن در دنیا منسوخ شده، دولت می تواند با خدماتی که ارائه می دهد بخشی از مشکلات مردم را حل کند که تقویت بیمه ها مهم ترین آن است.

وی تاکید کرد: اینکه بخواهند از تراکنش بانکی و اصل پول مردم درصدی اخذ کنند هیچ توجیهی ندارد و قطعا مورد پذیرش صاحبان حساب های بانکی نخواهد بود، چه بسا امکان دارد از طرق دیگر مبادلات و معاملات خود را پیش ببرند.

عباد افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا انتقال پول بدون هزینه است و به ویژه با گسترش رمز ارزها این میزان به کمترین حالت می رسد، اما در کشورما برعکس است. یکی از راه حل هایی که دولت هیچگاه به صورت جدی به آن نپرداخته، اخذ مالیات از افرادی است که سال های قبل مالیاتی پرداخت نکرده اند. یا اینکه دولت می تواند مالیات کمی که از اصناف می گیرد را اصلاح کند. مثلا فروشگاهی که در ماه گردش های میلیاردی دارد، چرا باید مثلا ۵ میلیون مالیات بدهد؟ 

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها