جمعه, 28 اردیبهشت 1403 2024,May

تمدید قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران

24 خرداد 1401
تمدید قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران

به گزارش بانک اول، محمدرضا پور ابراهیمی گفت: براساس مصوبه مجلس درباره حذف ربح مرکب، نحوه محاسبه سود تسهیلات که پیش از این ، مرکب محاسبه می‌شد، اصلاح و مقرر شد ، ساده حساب شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: از آنجا که به علت شیوع کرونا، فعالان اقتصادی برای استفاده از این ظرفیت زمان کافی نداشتند، کمیسیون اقتصادی با پیگیری‌های بسیار با رئیس بانک مرکزی توافق کرد که ابلاغ قانون حذف ربح مرکب، تا پایان امسال تمدید شود.

وی اضافه کرد: پس از درخواست کمیسیون اقتصادی درباره رفع این مشکل، با دستور رئیس جمهور مقرر شد قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور تا پایان سال تمدید شود.

رئیس کمیسیون اقتصادی تاکید کرد: فعالان اقتصادی از این فرصت استفاده و تا پایان امسال برای تسویه تعهدات خود اقدام کنند.

اخبار مرتبط
اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند، روزهای غیرکاری هفته در کل کشور مثل شرایط فعلی تهران به دور روز افزایش پیدا می‌کند؛ خانوارها وقت بیشتری برای دورهم بودن دارند، آرزومندان خواب در صبح روز جمعه به مراد دلشان می‌رسند و از این به بعد احتمالاً آرزوی خواب در صبح روز یکشنبه را خواهند داشت! فعالان اقتصادی نیز با افزایش مطابقت تعطیلات هفتگی کشور با جهان می‌توانند بیشتر و بهتر به تجارت و امور اقتصادی بپردازند.
در سال‌جاری دریافت لاستیک دولتی با کمی تغییرات همراه بوده و برای دریافت این محصول باید مدارکی مانند برگ سبزخودرو، کارت ماشین و کارت ملی صاحب خودرو را داشته باشیم و به نشانی اینترنتی kala.ntsw.ir مراجعه کنیم.
به نظر می‌رسد که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در اقتصاد بی‌تاثیر نبود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته در ایام کرونا ثابت شد که خیلی از شاخ و برگ‌های دولت زیادی است و می‌توان خیلی از کارها را به راحتی پیش برد. رشیدی‌کوچی در خصوص اینکه چه کسانی مخالف تعطیلی شنبه‌ها بودند، گفت: آن طیفی که خیلی تلاش می‌کردند تا شنبه تعطیل نشود، برخی از دوستان جبهه پایداری بودند و همچنین عزیزانی که نگاهشان به دولت خیلی نزدیک است. به نظر می‌رسید که نگاه دولت تعطیلی پنج‌شنبه بود.
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها