پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

سهامداران سهام عدالت برای دریافت کد سجام عجله نکنند

24 خرداد 1401
سهامداران سهام عدالت برای دریافت کد سجام عجله نکنند

به گزارش بانک اول اکبر حیدری سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان ، در رابطه با ضرورت ثبت نام سهامداران سهام عدالت در سامانه سجام برای دریافت سود، اظهار کرد: سهامدارانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند هیچ الزام قانونی برای ثبت نام در سجام را ندارد.

وی تاکید کرد:نحوه تقسیم سود به مردم (همچون سایر شرکت ها) در مجامع شرکت های سرمایه گذاری استانی انجام خواهد شد و بر همین اساس بهترین و کم هزینه ترین روش تقسیم سود محسوب می شود.طی چند سال اخیر سامانه ای تحت عنوان «سامانه ملی سهام عدالت» راه اندازی شده و مردم به مدت سه سال  توانستند سود سالانه سهام خود را از طریق آن دریافت کنند  و مشکلی هم ایجاد نشد ،تلاش می شود با جلب موافقت مسئولان از همین ساختار موجود برای واریز سود  سهام عدالت استفاده شود.

او افزود:از مسئولان مربوطه انتظار می‌رود برای تسهیل در ارائه خدمات به سهامداران در شرایط اقتصادی حاکم در کشور هزینه جدیدی به سهامداران عدالت تحمیل نکنند، بلکه برای کمک به آنها از ظرفیت سامانه های موجود سهام عدالت استفاده کنند.

 

سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: باید اطلاعات به درستی به مردم منتقل شود،به عنوان مثال  به مردم اعلام می شد که اگر قصد فروش سهام یا شرکت در مجامع الکترونیکی را دارند لازم است که در  سجام ثبت نام کنند، در حال حاضر به دلیل عدم اطلاع رسانی درست افراد زیادی برای دریافت کد سجام به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده اند که در شرایط کرونایی درست به نظر نمی رسد.

حیدری بیان کرد :در قوانین هیچ الزام یا محدودیت زمانی برای دریافت کد سجام جهت دریافت سود وجود ندارد.هنوز نحوه پرداخت سود به سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند، قطعی نشده است.

او گفت : پیشنهاد ما این است شرایطی فراهم شود که مردم سود سهام خود را از طریق سامانه سجام دریافت کنند، که برای انجام این کار باید زیرساخت ها محیا شود و ظرفیت سامانه سهام عدالت افزایش پیدا کند.

سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت تصریح کرد: نکته ای که باید به آن اشاره کرد تاکید برخی از مسئولان استانی بر لزوم ثبت نام در سامانه سجام است که منجر به احساس اضطراری در مردم به دفاتر پیشخوان  و کارگزاری ها و افزایش تجمعات شده است، علت اصلی این گونه از تجمعات را می توان تعجیل سهامداران برای دریافت سود دانست.

اخبار مرتبط
با پرداخت بخشی از بدهی شرکت مپنا به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بابت سود سهام عدالت این احتمال وجود دارد که باقیمانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ در روزهای آتی به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شود
محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، گفت: مبتنی بر اتفاقی که سال گذشته در سامانه میراث رخ داد، احدی از ورثه برای تقسیم سهم‌الارث سهام عدالت به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه می‌کنند و اقدامات مربوطه را انجام میدهند، اما هنوز این امکان برای ورثه بعد از تاریخ ۱ مرداد سال ۹۹ عملیاتی نشده است.
آن طور که معاون اقتصادی مپنا گفته با تصویب هیئت مدیره و حمایت مدیرعامل این شرکت تامین مالی تسویه بدهی سود سهام عدالت با همکاری یکی از بانک‌ها از محل دریافت تسهیلات به حساب سپرده گذاری واریز شده و بقیه آن تا پایان سال تسویه می‌شود.
شرکت مپنا برای پرداخت سود سهام عدالت ۱۰۰ میلیارد تومان وام با نرخ سود ۲۳ درصد از یکی از بانک‌ها گرفت و این مبلغ را به حساب سهام عدالت واریز کرد. به این ترتیب بخشی از بدهی شرکت مپنا به سهام عدالت تسویه شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
سید قاسم میراحمدی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام، ما نفهمیدیم باید عجله بکنیم یا عجله نکنیم، این نتیجه بهم ریختگی وبی برنامه ریزی هستش،، واقعا خسته نباشین

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها