دوشنبه, 31 اردیبهشت 1403 2024,May

سهامداران سهام عدالت برای دریافت کد سجام عجله نکنند

24 خرداد 1401
سهامداران سهام عدالت برای دریافت کد سجام عجله نکنند

به گزارش بانک اول اکبر حیدری سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان ، در رابطه با ضرورت ثبت نام سهامداران سهام عدالت در سامانه سجام برای دریافت سود، اظهار کرد: سهامدارانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند هیچ الزام قانونی برای ثبت نام در سجام را ندارد.

وی تاکید کرد:نحوه تقسیم سود به مردم (همچون سایر شرکت ها) در مجامع شرکت های سرمایه گذاری استانی انجام خواهد شد و بر همین اساس بهترین و کم هزینه ترین روش تقسیم سود محسوب می شود.طی چند سال اخیر سامانه ای تحت عنوان «سامانه ملی سهام عدالت» راه اندازی شده و مردم به مدت سه سال  توانستند سود سالانه سهام خود را از طریق آن دریافت کنند  و مشکلی هم ایجاد نشد ،تلاش می شود با جلب موافقت مسئولان از همین ساختار موجود برای واریز سود  سهام عدالت استفاده شود.

او افزود:از مسئولان مربوطه انتظار می‌رود برای تسهیل در ارائه خدمات به سهامداران در شرایط اقتصادی حاکم در کشور هزینه جدیدی به سهامداران عدالت تحمیل نکنند، بلکه برای کمک به آنها از ظرفیت سامانه های موجود سهام عدالت استفاده کنند.

 

سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت افزود: باید اطلاعات به درستی به مردم منتقل شود،به عنوان مثال  به مردم اعلام می شد که اگر قصد فروش سهام یا شرکت در مجامع الکترونیکی را دارند لازم است که در  سجام ثبت نام کنند، در حال حاضر به دلیل عدم اطلاع رسانی درست افراد زیادی برای دریافت کد سجام به دفاتر خدمات الکترونیک مراجعه کرده اند که در شرایط کرونایی درست به نظر نمی رسد.

حیدری بیان کرد :در قوانین هیچ الزام یا محدودیت زمانی برای دریافت کد سجام جهت دریافت سود وجود ندارد.هنوز نحوه پرداخت سود به سهامدارانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کرده اند، قطعی نشده است.

او گفت : پیشنهاد ما این است شرایطی فراهم شود که مردم سود سهام خود را از طریق سامانه سجام دریافت کنند، که برای انجام این کار باید زیرساخت ها محیا شود و ظرفیت سامانه سهام عدالت افزایش پیدا کند.

سخنگوی شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت تصریح کرد: نکته ای که باید به آن اشاره کرد تاکید برخی از مسئولان استانی بر لزوم ثبت نام در سامانه سجام است که منجر به احساس اضطراری در مردم به دفاتر پیشخوان  و کارگزاری ها و افزایش تجمعات شده است، علت اصلی این گونه از تجمعات را می توان تعجیل سهامداران برای دریافت سود دانست.

اخبار مرتبط
در هفته اول اردیبهشت ماه امسال نشان می‌دهد که در این بازه زمانی، ۹ ناشر سود جاری، سنواتی و حق تقدم ۷۵۶ هزار و ۸۱۰ سهامدار را که شامل ۲ هزار و ۲۷۴ میلیارد تومان می شود را به حساب سجامی سرمایه گذاران واریز کرده‌اند.در هفته چهارم فروردین ماه، بیش از ۹۴۱ میلیارد تومان سود جاری، سنواتی و حق تقدم از طریق اطلاعات سامانه جامع اطلاعات مشتریان(سجام) واریز شد.
در حال حاضر هیچگونه ثبت نامی برای سهام عدالت وجود ندارد و اعطای سهام عدالت به جاماندگان منوط به این مورد است که هیأت دولت منابعی را برای توزیع سهام اختصاص دهد. بر همین اساس هرگونه لینک، تماس، پیامکی و... مبنی بر ثبت نام سهام عدالت جاماندگان کلاهبرداری خواهد بود و امیدواریم که افراد به این نکات توجه کافی را داشته باشند تا فریب نخوردند. بنابر این مردم حتما باید اخبار مربوط به حوزه سهام عدالت را از از رادیو و تلویزیون و رسانه‌های رسمی پیگیری کنند تا خدایی نکرده در این حوزه دچار چالش نشوند.
در وزیر اقتصاد و دارایی در خصوص بهبود وضعیت بازار اجاره بها طی گفت: قانون ساماندهی اجاره بهای مسکن طی امروز و فردا برای اجرا به دولت ابلاغ می شود و ابلاغ آن ظرفیت های جدیدی را به وزارت راه وشهرسازی می دهدو این قانون نقش تنطیم گیری با نفوذ بالاتری را در پی دارد.
طبق گفته سرپرست سازمان خصوصی سازی نیز چنانچه فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشود، می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند. اما وزارت رفاه بلافاصله در بیانیه‌ای اعلام کرد: از مردم و متقاضیان دریافت سهام عدالت تقاضا می‌کنیم از مراجعه حضوری و تماس با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص سهام عدالت خودداری کنند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
سید قاسم میراحمدی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام، ما نفهمیدیم باید عجله بکنیم یا عجله نکنیم، این نتیجه بهم ریختگی وبی برنامه ریزی هستش،، واقعا خسته نباشین

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها