یکشنبه, 4 آذر 1403 2024,November

همه سهامداران عدالت باید در سامانه سجام ثبت نام کنند

24 خرداد 1401
همه سهامداران عدالت باید در سامانه سجام ثبت نام کنند

به گزارش بانک اول، محمدرضا معتمد با تکذیب شایعات مرتبط با عدم نیاز سهامداران سهام عدالت برای ثبت نام در سامانه سجام اعلام کرد: همه سهامداران سهام عدالت در روش مستقیم و غیرمستقیم باید در سامانه سجام ثبت نام کنند.

معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس در خصوص افزایش سرمایه شرکت های پرتفوی سهام عدالت نیز اظهار داشت: با مصوبه شورای عالی بورس، به مدت یکسال فرایند آزادسازی سهام عدالت بر اساس آیین نامه تعیین شده و در این بازه زمانی، افزایش سرمایه هیچ کدام از 36 شرکت سرمایه پذیر به گونه‌ای نخواهد بود که سهامداران مستقیم و غیرمستقیم ملزم به آورده نقدی باشند و این شرکت ها یا باید از محل سود انباشته، تجدید ارزیابی ها یا مطالبات افزایش سرمایه دهند و افزایش سرمایه از سهامداران سهام عدالت سلب نمی‌شود.

 

دو مصوبه سهام عدالتی شورای عالی بورس

این مقام مسئول درباره افرادی که تمایل دارند سهام عدالت خودشان را بفروشند هم گفت: شورای عالی بورس دو مصوبه را تعیین و ابلاغ کرد که بر اساس آن صندوق های با درآمد ثابت که در حال حاضر می توانند تا 20 درصد سبد سهام خودشان را به سهام اختصاص بدهند باید تا 50 درصد پرتفوی سهام صندوق را سهام عدالت بخرند و این افزایش سقف خرید سهام عدالت از سوی این صندوق ها باعث می‌شود تا همه سفارش های فروش سهام عدالت در سامانه‌ها خریداری شود.

 

تاسیس صندوق سهامی و گشایش فروش سهام عدالت

معتمد در خصوص مصوبه دوم شورای عالی بورس برای گشایش فروش سفارش های سهام عدالت هم اعلام کرد: از سوی دیگر با توجه به ارزنده بودن سهام عدالت، صندوق های با درآمد ثابت درخواست داده اند تا یک صندوق سهامی تاسیس شود و منابع آن را نیز نهادهای مالی بازار سرمایه همانند تامین سرمایه ها، شرکت های سرمایه گذاری و هلدینگ ها تامین کنند و سهم را بخرند و با این حساب در هفته های آینده با این دو راهکار ایجاد شده 5000 میلیاد تومان سفارش فروش سهام عدالت انجام می شود.

 

ساز و کار فروش سهام عدالت در سامانه

معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس درباره ساز و کار فروش سهام عدالت در سامانه معاملات تصریح کرد: برای این که استراتژی و اطلاعات فروش سهام عدالت منتشر و افشا نشود ابتدا همه درخواست های فروش تجمیع می شود و سپس از طریق یک کارگزاری در خارج از ساعات معاملات سهام عدالت به فروش می رسد و در نهایت منابع مالی آن به سمت کارگزاری های فروشنده واریز و تخصیص داده می شود تا به حساب سهامدار واریز شود./تسنیم

اخبار مرتبط
مدیرعامل شرکت سمات نحوه انتقال الکترونیک سهام غیر از عدالت متوفیان به وراث را توضیح داد.
با پرداخت بخشی از بدهی شرکت مپنا به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی بابت سود سهام عدالت این احتمال وجود دارد که باقیمانده سود سهام عدالت سال ۱۴۰۱ در روزهای آتی به حساب دارندگان سهام عدالت واریز شود
محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، گفت: مبتنی بر اتفاقی که سال گذشته در سامانه میراث رخ داد، احدی از ورثه برای تقسیم سهم‌الارث سهام عدالت به دفاتر کارگزاری‌ها و شعب منتخب بانک‌ها مراجعه می‌کنند و اقدامات مربوطه را انجام میدهند، اما هنوز این امکان برای ورثه بعد از تاریخ ۱ مرداد سال ۹۹ عملیاتی نشده است.
آن طور که معاون اقتصادی مپنا گفته با تصویب هیئت مدیره و حمایت مدیرعامل این شرکت تامین مالی تسویه بدهی سود سهام عدالت با همکاری یکی از بانک‌ها از محل دریافت تسهیلات به حساب سپرده گذاری واریز شده و بقیه آن تا پایان سال تسویه می‌شود.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
محمد احمدزاده
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام من برای کدبورسی درسجام ثبت نام کردم وازطریق کارگزاری سهام عدالت روفروختم وپولش به حسابم واریز شده حالا برای سودسهام عدالت ایادوباره ثابت نام کنم یانه

کاوس کاظم بخشی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

خوب کاسبی راه انداختیدا! اون از جریمه خودروها خدا تومن از هر خودرو شبا یا بین صهری میگیرید.. اینم از کاسبی سجامی نفری ۱۰ تومن.. کلا بذارید کرونا باشه تو مملکت سود داره براتون خیلی..

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها