جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

5 شغل عجیب و غیرقانونی که فقط در ایران پیدا می شوند

24 خرداد 1401
5 شغل عجیب و غیرقانونی که فقط در ایران پیدا می شوند

5 شغل عجیب و غیرقانونی که فقط در ایران پیدا می شوند

به گزارش بانک اول مشاغل زیادی در همه کشورها وجود دارد که یکسان هستند اما هر کشوری به تناسب نیازمندی هایی که دارد دارای مشاغلی است که به طور عمده غیرقانونی هستند. این مشاغل در همه کشورها یکسان نیستند. این مشاغل عجیب و غیر قانونی هیچ مواجه قانونی ندارند و مبالغ قابل توجهی به عنوان درآمد بدست می آورند.

گریه کن: برخی افراد به صورت ناشناس در مراسم ترحیم حاضر می شوند و با گرم کردن مجلس و گریه و زاری مبلغ 50 تا 100 هزار تومان دریافت می کنند.

شهادت دهندگان: یه عده از طریق شهادت دادن توی دادگاه کسب درآمد می کنند. قیمت هر شهادت 100 تا 300 هزار تومان است.

ماشین گیر: هنگامی که کسی ماشین خود را در منطقه پارک ممنوع پارک می کند عده ای بعد از برداشتن اطلاعات ماشین و گزارش به پلیس هنگامی که ماشین توسط جرثقیل منتقل شد با دریافت مبلغی بین 30 تا 50 هزار تومان آدرس پارکینگ را به صاحب آن می دهند.

داد زن: دادزنی هم یکی از شغل های عجیب ایران است که فرد دادزن بسته به مهارت در جذب مشتری بین 50 تا 100 هزار تومان روزانه دریافت می کند.

پلاک گیر: در مناطقی که طرح ترافیک وجود دارد عده ای هستند که با کرتن و یا بدن شان جلوی پلاک را می گیرند تا راننده از طرح رد شود و برای این کار 20 تا 50 هزار تومان می گیرند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات