به گزارش بانک اول این اراضی در سطح کل شهرکهای صنعتی ایران شناسایی می شود و در صورتی که عملیات ساخت واحد روی آن انجام نگرفته باشد در چارچوب قانون به مزایده گذاشته میشود.
وی اضافه کرد: ممکن است افرادی باشند که به دلیل داشتن مشکلات یا متاثر از شرایط بد اقتصادی، توانایی ساخت واحد تولیدی را از دست داده باشند که این مهم در بازپسگیری اراضی آنها در شهرکهای صنعتی مورد توجه قرار میگیرد اما هدف شرکت شهرکهای صنعتی، فعالسازی واحدهای تولیدی در همه زمینهای واگذار شده به تولیدکنندگان است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: از این پس، میزان پیشرفت همه زمینهایی که به تولیدکنندگان برای ساخت واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی کشور واگذار میشود به طور دقیق رصد میشود تا به توسعه صنعتی مناطق کمک شود و زمین بدون بهره برداری مناسب در شهرکها باقی نماند.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن هم اکنون با دارا بودن ۸۲۳ شهرک و ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۷۸ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۰ هزار و ۷۴ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی و سه هزار و ۷۸ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۴۱ هزار و ۵۵۸ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید