دوشنبه, 17 اردیبهشت 1403 2024,May

اقدامات قوه قضاییه برای برخورد با ابر بدهکاران بانکی

24 خرداد 1401
اقدامات قوه قضاییه برای برخورد با ابر بدهکاران بانکی

به گزارش بانک اول  عبدالناصر همتی با تاکید بر اینکه قوه قضاییه همکاری خیلی خوبی با ما کرد، گفت: ما توانستیم کمیته‌ی فرادستگاهی را در بانک مرکزی ایجاد کنیم تا در آنجا تمام بدهکاران دانه درشت و کسانی که به‌دلایلی سوءاستفاده کردند، مطرح شوند.

رییس کل بانک مرکزی افزود: نماینده قوه قضاییه هم در این کمیته هست.

وی ادامه داد: ما با کمک قوه‌ی قضاییه توانستیم منابع بسیار قابل توجهی را به سیستم بانکی برگردانیم.

همتی تصریح کرد: بعنوان مثال؛ یازده اَبَر بدهکار بودند که حدود نود هزار میلیارد تومان به سیستم بانکی بدهکار بودند که ما در مدت کوتاه نزدیک به سی هزار میلیارد تومان را برگرداندیم و بقیه‌ی پرونده‌ها هم در جریان است که ان‌شاءاللّه انجام می‌شود.

اخبار مرتبط
عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اظهار کرد: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.
شایان ذکر است که ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار جهت بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.
ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حُسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر 50 درصدی در کارمزد، به درخواست واحدهای تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.
سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است. علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها