شنبه, 3 آذر 1403 2024,November

جزییاتی تازه درباره مرگ ناگهانی بازیگر زن معروف که نمی دانستید

24 خرداد 1401
جزییاتی تازه درباره مرگ ناگهانی بازیگر زن معروف که نمی دانستید

به گزارش بانک اول عسل بدیعی، فروردین ۱۳۹۲، دچار مرگ مغزی و هفت عضو بدنش اهدا شد تا بعد از مرگ، همچنان شاهد زندگی هم‌نوعان گرفتار بیماری باشد.

رضا داودنژاد، در برنامه تلویزیونی «محاکات» در این‌باره گفت: «من به‌خاطر عمل غیر اصولی بای‌پس لاغری، گرفتار پیوند کبد شدم و چند سال بعد، درست قبل از یک عمل جراحی دیگر، خواهر خانمم، عسل بدیعی جلوی چشمان‌مان فوت شد و سه روز بعد عموی خانمم فوت شد و چنان بار روحی سنگینی بر من وارد شد که نگو.»

این بازیگر ادامه داد: «عسل بدیعی، به‌خاطر قصور پزشکی فوت کرد ولی کلی شایعه ساختند درباره دلایل مرگش. همه شایعاتی که درباره مرگ عسل بدیعی ساختند، دروغ بود. عسل بدیعی به خاطر قصور پزشکی فوت شد و این مساله از نظر حقوقی هم اثبات شد.»

داودنژاد درباره اهدای اعضای عسل بدیعی و تاثیرپذیریش از فیلم «بودن یا نبودن» بیان داشت: «عسل بدیعی، انسانی وارسته بود که قبل از خودش، سعی می‌کرد دیگران را ببیند و برای همین، این‌که خواستار پیوند اعضایش شود، چندان عجیب نبود ولی باید از حال خوش خانواده عسل بعد از اهدای اعضایش بگویم که از نظر روحی آن‌ها را بسیار آرامش داد.»

او درباره احتمال ساخت فیلم زندگی عسل بدیعی توسط پدرش علیرضا داودنژاد توضیح داد: «زندگی عسل بدیعی بسیار دراماتیک است ولی به نظرم باید صبر کرد تا مدت زمانی بیشتر از فوت او و تاثیرات اهدای اعضایش بگذرد تا بشود بهتر درباره ساخت فیلمی مرتبط با ایشان به نتیجه رسید.»

این بازیگر درباره احتمال حضورش در فیلم مورد بحث گفت: «من هیچ گاه سعی نکردم از رانت پدرم استفاده کنم و حتی در شروع کار وقتی از پدرم خواستم که نقشی در «مصائب شیرین» به من دهد، او گفت که باید از متل قو تا کلارآباد بدوی... پدر، یک شاهد دوربین به دست همراهم فرستاد تا حواسش به من باشد که واقعا بدوم و من هم تمام مسیر را پیاده رفتم تا به پدر ثابت کنم می‌توانم.»

داودنژاد ادامه داد: «من از دستیاری کارگردانی تا بازیگری فرعی و مجری طرحی را تجربه کرده‌ام و در بسیاری از کارها هم نقش‌های کوتاهی داشته‌ام و بیشتر آدمی هستم که دوست دارم جزیی از یک کلیت خوب باشم.»/خبرانلاین

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها