جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

۱۰ واقعیت باورنکردنی درباره پول های رایج در آمریکا

24 خرداد 1401
۱۰ واقعیت باورنکردنی درباره پول های رایج در آمریکا

به گزارش بانک اول، پول‌های مورد استفاده در کشور آمریکا داستان‌های مخفی و رمزآلودی دارد. در این گزارش به بررسی و بازخوانی تاریخچه پول‌های رایج در آمریکا می‌پردازیم.

۱. اولین پنی (واحد خرد دلار) توسط بنجامین براکلین در سال ۱۷۸۷ در اقتصاد آمریکا پایه گذاری شد با این شعار که "در مورد کسب وکار خود بیشتر فکر کنید".

۲. در سال ۱۸۳۰ یک نوع پرنده خاص وارد ساختمان ضرابخانه ایالات متحده فیلادلفیا شد و کارکنان این ضرابخانه آن پرنده را به مدت شش سال یعنی تا سال ۱۸۳۶ در همان ساختمان نگه داری کردند. این گروه معتقد بودند که این پرنده برکت را برای اسکناس دلار به وجود آورده است. شاید عقاب چاپ شده روی اسکناس دلار از همین پرنده الهام گرفته شده باشد.

۳. چاپ یا ضرب یک پنی بیشتر از ارزش آن است. طبق آخرین اظهارات بانک‌های آمریکایی ضرب هر پنی حدود ۱.۷ پنی هزینه دارد.

۴. اسکناس کاغذی دلار اصلا کاغذ نیست و ۷۵ درصد از پنبه و ۲۵ درصد از کتان است. جالب است که بدانید سال‌ها قبل در ابتدا که اسکناس دلار با کتان تولید می‌شد، مردم پس از پاره شدن آن را با نخ و سوزن می‌دوختند.

۵. اسکناس ۱۰ دلاری کم عمر‌ترین اسکناس دلار با عمر ۴.۵ سال و اسکناس ۱۰۰ دلاری با عمر ۱۵ سال مسن‌ترین اسکناس دلار است.

۶. بیش از یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون عدد اسکناس ۲ دلاری در اقتصاد و بانک‌های آمریکا در گردش است که خود یک رکورد برای این پول نسبتا بی‌ارزش محسوب می‌شود.

۷. در آمریکا روزانه از ۹ تن جوهر برای چاپ اسکناس استفاده می‌شد. روزانه در ضرابخانه اسکناس آمریکا حدود ۲۶ میلیون عدد اسکناس به ارزش ۹۷۴ میلیون دلار پول چاپ می‌شود که برای چاپ آن بیش از ۹ تن جوهر لازم است.

۸. با ارزش‌ترین اسکناس در آمریکا و جهان اسکناس‌های ۱۰۰ هزار دلاری بود که از دسامبر ۱۹۳۴ تا ژانویه ۱۹۳۵ بود برای معاملات بین بانک‌های فدرال رزرو و خزانه داری ایالات متحده استفاده می‌شدند.

۹. هر سکه دلار در آمریکا ۱۱۸ شعار در اطراف خود دارد که یکی از اصلی‌ترین راه‌های شناخت سکه تقلبی و اصلی است. در آمریکا سکه یک چهارم دلاری است ۱۱۹ شیار دارد.

۱۰. در سال ۱۸۶۵ در آمریکا یک گروه نیروی مخفی برای رصد پول‌های تقلبی وارد سطح شهر شدند چراکه در آن زمان بیش از یک سوم پول‌های موجود در آمریکا تقلبی بود./باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها