یکشنبه, 16 اردیبهشت 1403 2024,May

این وسایل در حالت خاموش هم برق مصرف می کنند

24 خرداد 1401
این وسایل در حالت خاموش هم برق مصرف می کنند

به گزارش بانک اول در ادامه از وسایلی خواهیم گفت که حتی بعد از خاموش کردن شان هم برق مصرف می‌کنند.

 

۱- شارژری که گوشی به آن وصل نباشد

اگر شارژر را در پریز برق رها کنید حتی اگر تلفن همراه تان به آن وصل نباشد باز هم برق مصرف خواهد کرد. البته مقدار برقی که هدر می‌رود جزئی است بنابراین ضرر مالی زیادی نخواهد داشت.

۲- گیرنده دیجیتال

گیرنده‌های دیجیتال تلویزیون یا همان رسیور‌ها بعد از خاموش کردن شان هم مقدار قابل توجهی برق مصرف می‌کنند.

بیشتر ما حتی زحمت خاموش کردن گیرنده را به خود نمی‌دهیم و فکر می‌کنیم خاموش کردن تلویزیون کافی است، اما دستگاه گیرنده را باید هم به طور کامل خاموش کنید و هم از برق بکشید.

۳- تلویزیون

آیا می‌دانستید که وقتی دکمه‌ی خاموش تلویزیون را می‌زنید، دستگاه تنها وارد حالت استندبای یا همان آماده به کار می‌شود و در حقیقت، خاموش نمی‌شود؟ این امر هزینه‌ی قابل توجهی را به شما تحمیل می‌کند، بنابراین باید تلویزیون را به طور کامل از برق بکشید.

۴- کامپیوتر رومیزی و لپ تاپ

کامپیوتر‌های رومیزی و لپ تاپ‌ها در حالت خاموش هم به کار کردن ادامه می‌دهند. به همین دلیل است که باید آن‌ها را به طور کامل از برق بکشید. با این کار به میزان قابل توجهی در هزینه‌ی برق تان صرفه جویی خواهد شد.

۵- لوازم مجهز به تایمر

فعال بودن تایمر نشان می‌دهد که دستگاه تان هنوز در حال کار کردن است. پس دستگاه را به طور کامل از برق بکشید تا جلوی هزینه‌ی اضافی قابل توجهی که به شما تحمیل می‌کند را بگیرید.

 

پس باید آن‌ها را از برق بکشیم؟

شاید بعضی‌ها برقی که این دستگاه‌ها در این حالت مصرف می‌کنند و هزینه‌ای که به بار می‌آورند را جزئی بدانند و بعضی هم این مسأله را جدی بگیرند.

در هر صورت، ارزشش را دارد که همیشه دستگاه تان را به طور کامل از برق بکشید. یک نوسان برق پیش بینی نشده ممکن است تمام خانه تان را به آتش بکشد و ضرر بزرگی به شما بزند.

اخبار مرتبط
عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا اظهار کرد: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.
شایان ذکر است که ارائه تصویر ثبت سفارش و اصل قبض انبار یا تاییدیه مرجع صدور قبض انبار جهت بررسی درخواست کلیه متقاضیان الزامی است.
ضمانت‌نامه‌های شرکت در مناقصه، پیش‌پرداخت و حُسن انجام کار را می‌توان مهم‌ترین ضمانت‌نامه‌های پیمانکاری دانست که در صندوق بدون دریافت ودیعه نقدی و با تخفیف حداکثر 50 درصدی در کارمزد، به درخواست واحدهای تولید کوچک و به نفع کارفرمایان صادر می‌شود.
سقف خرید روزانه از طریق درستگاه های کارتخوان با یک کارت ۵۰ میلیون تومان و با تمام کارت‌های هر فرد تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان مجاز است. علاوه بر این، سقف انجام تراکنش و عملیات انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا به صورت غیر حضوری ۲۰۰ میلیون تومان و به صورت حضوری در شعب بانکی ۴۰۰ میلیون تومان است. همچنین، سقف مبلغ انتقال ساتنا در شعب بانکی با ارائه مستندات، بدون محدودیت است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها