جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

برداشت غیرمجاز از حساب ۲۱۴ نفر

24 خرداد 1401
 برداشت غیرمجاز از حساب ۲۱۴ نفر

به گزارش بانک اول به نقل از پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس فتا مازندران از شناسایی و دستگیری افرادی که با ترفند ایجاد درگاه جعلی (خرید لباس و لوازم آرایشی) در شبکه‌های اجتماعی اقدام به برداشت غیرمجاز از حساب 214 نفر از هموطنان کرده بودند، توسط پلیس فتا این استان خبر داد.

سرهنگ سامع خورشاد گفت: در پی مراجعه چند تن از شهروندان به پلیس فتا مبنی بر اینکه برای خرید لباس و لوازم آرایشی به درگاه جعلی پرداخت هدایت می‌شدند و پس از درج اطلاعات حساب بانکی تراکنش ناموفق داشته و بعد از آن مبالغی از حساب بانکی‌شان به صورت غیر مجاز برداشت شده است، پلیس فتا بلافاصله وارد عمل شد.

وی درباره دیگر اظهارات شاکیان گفت: آنان اظهار می‌کردند بدون توجه به آدرس سایت طراحی شده، با این تصور که اطلاعات کارت بانکی خود را در سایت رسمی و معتبر ثبت می‌کنند، برای ثبت‌نام اقدام کرده اند، در حالی که سایت مذکور، شبیه سازی شده سایت اصلی بوده و بدون توجه به این موضوع در دام کلاهبرداران اینترنتی گرفتار شده‌اند.

رئیس پلیس فتا استان مازندران افزود: رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت و تیمی از کارشناسان پلیس فتا، تجسس‌های پلیسی خود را در این زمینه آغاز کردند، کارآگاهان طی بررسی‌های انجام شده متوجه شدند که شهروندان دیگری نیز به همین شیوه مورد کلاهبرداری قرار گرفتند.

سرهنگ خورشاد ادامه داد: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکیان و با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته، مشخص شد متهمان ساکن استان همجوار بوده اند، در این خصوص با هماهنگی مقام قضائی نامبردگان در یکی از استان‌های مرکزی دستگیر شده‌اند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه کارشناسان پلیس فتا با شگرد‌های خاص پلیسی موفق به شناسایی کلاهبرداران و سارقان اینترنتی شده اند، تصریح کرد: متهمان پس از سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد، اقدام به خرید و فروش سکه و طلاء و لوازم خانگی و دخانیات می‌کردند.

سرهنگ خورشاد بیان داشت: متهمان پس از دستگیری در ابتدا منکر هرگونه بزه ارتکابی شد و با سخنان گمراه کننده قصد فریب پلیس را داشت که با هوشیاری کارشناسان پلیس فتا و روبه‌رو شدن با ادله دیجیتال انکارناپذیر جمع‌آوری گردیده لب به سخن گشودند و به برداشت غیر مجاز از حساب 214 نفر از هموطنان کشور تا این لحظه اعتراف کردند و مبالغ کلاهبرداری شده ازهموطنان تا این لحظه 10.450.000.000 ریال بر آورد شده است.

این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: هرگونه درگاه بانکی که shaparak.ir را در ادامه نداشته باشد می‌تواند درگاه فیشینگ باشد که برای سرقت اطلاعات بانکی شهروندان طراحی شده است؛ لذا کاربران از پرداخت‌های اینترنتی از طریق شبکه‌های اجتماعی به افراد ناشناس جدا خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی می باشد.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها