چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

وام قرض الحسنه ۳۰ میلیونی؛ منابع بانک‌ها برای پرداخت وام چقدر است؟

24 خرداد 1401
وام قرض الحسنه ۳۰ میلیونی؛ منابع بانک‌ها برای پرداخت وام چقدر است؟

به گزارش بانک اول، شاید برای شما هم پیش آمده باشد که برای دریافت وام قرض الحسنه به یکی از بانک های دولتی و یا خصوصی مراجعه کنید و با جمله منابع و بودجه لازم برای وام قرض الحسنه در این بانک وجود ندارد یا بودجه تسهیلات قرض الحسنه هنوز ابلاغ نشده است، مواجه شوید.

برخی بانک ها نیز پرداخت وام قرض الحسنه را به سپرده گذاری چندماهه موکول می کنند در حالی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات قرض الحسنه این تسهیلات را برای رفع مشکلات زندگی خود و به صورت فوری می خواهند.

سقف وام قرض الحسنه طبق مصوبه بانک مرکزی چقدر است؟

بد نیست بدانید سقف تسهیلات قرض الحسنه بانک ها – تمام بانک ها چه دولتی ، چه خصوصی و چه دو بانک تخصصی قرض الحسنه کشور یعنی بانک رسالت و بانک مهر ایران – ۳۰ میلیون تومان است اما دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی و یا حتی وام هایی با مبالغ کمتر از این بانک ها اغلب با موانع و دستاویزهایی همچون نبود بودجه یا ابلاغ نشدن بودجه مواجه می شود.

بانک ها ۱۳۰ هزار میلیارد تومان منابع برای وام قرض الحسنه دارند

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس توضیحات قابل تاملی درباره منابع بانک ها برای پرداخت وام های قرض الحسنه داده است که نشان می دهد بانک ها اعتبارات قابل توجهی در این حوزه دارند و اگر ادعا می کنند منابع کافی ندارند ادعای آنها چندان قابل قبول نیست.

علی خضریان به نود اقتصادی گفته است؛ بانک های کشور حداقل ظرفیت پرداخت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه دارند.

وی تصریح کرده است : برای پرداخت کل تسهیلات قرض الحسنه – اعم از اشتغالزایی، زندانیان، ودیعه مسکن و … –   ۱۰۰ هزار میلیارد تومان منابع در سال جاری نیاز است در حالیکه طبق محاسبات انجام شده، بانک ها حداقل ظرفیت پرداخت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه را دارند.

صف وام ازدواج بی معنی است!

این نماینده مجلس در ادامه به نکته قابل توجه دیگری نیز اشاره کرده و گفته است؛ علی‌رغم اینکه حدود ۱۰۰ هزار نفر از جوانان کشور در صف وام‌ازدواج معطل تامین منابع بانکی هستند، اما آمار رسمی بانک مرکزی و محاسبات موجود نشان می‌دهد، بانک‌ها با مشکلی جهت تامین منابع تخصیص وام ازدواج رو به رو نخواهند بود لذا بهانه‌تراشی‌هایی مانند عدم وجود منابع از سوی مقامات بانکی کشور پذیرفته نیست و در چنین شرایطی، صف‌وام ازدواج بی معنی است و باید برچیده شود.

وی این را هم گفته است که در صورت ادامه این روند، کمیسیون اصل ۹۰ با توجه به تخلفات صورت گرفته شده به صورت ویژه به این موضوع ورود خواهد کرد.

اخبار مرتبط
پس از اتمام مهلت ثبت نام، سوابق متقاضیان از جمله مجموع وام‌های دریافتی، بهره‌مندی از سایرتسهیلات، میزان حقوق و راستی آزمایی مدارک ارسالی و اعمال شرایط پیش گفته شده مورد بررسی و اولویت بندی قرار گرفته و بر اساس میزان اعتبار تخصیصی توسط بانک عامل، «واجدین شرایط» تعیین و اسامی در سامانه اعلام می‌شود.
مهرداد بذرپاش با یادآوری افزایش وام مسکن شهری به ۵۵۰ و روستایی به ۳۵۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد:‌ نرخ سود این تسهیلات ۱۸ درصد است. وی با بیان این‌که سال گذشته تسهیلات بانکی در بافت فرسوده با ضعف روبه‌رو بود، ادامه داد:‌ تلاش می‌کنیم این تسهیلات با افزایش مواجه شود و در کنار تسهیلات شهرسازانه، تسهیلات مالی قرار بگیرد.
وی با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.
خانواده شهدا و مفقودالاثرها، جانبازان، آزادگان و رزمندگان می توانند از تسهیلات رفاهی دولت و سازمان های مربوطه بهره مند شوند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
سعید آذر
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

سلام متاسفانه فقط حرف میزنند کسی عمل نمیکنه ما که دستمون از همه جا کوتاه مسئولین خودشون با هم دیگه درگیر هستند و به فکر مردم نیستتد بترسید از روزی که...

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها