به گزارش بانک اول بلافاصله ماموران کلانتری ۱۳۵ و نیروهای تجسس و تشخیص هویت به همراه بازرس ویژه قتل در محل کشف جسد حاضر شدند.
پس از بررسیها مشخص شد، جسد متعلق به بابک خرمدین کارگردان سینما بوده است. در ادامه بررسیهای مشخص شد پدر و مادر مقتول که با وی اختلاف داشتند. صبح روز گذشته پدر مقتول با توجه به اختلافاتی که با وی داشته با خوراندن مواد بیهوشی در ابتدای مقتول را بیهوش کرده سپس با ضربات چاقو وی را به قتل رساندهاست.
پس از آن برای خارج کردن جسد از منزل وی را مثله کرده و در نزدیکترین سطل زباله رها کردهاست.
پدر بابک خرمدین انگیزه قتل پسرش را فاش کرد + عکس
در لحظات اولیه تنها یافتهها حاکی از این بود که جسد بابک خرمدین بعد از قتل در خانه شان برای از بین بردن آثار جرم توسط قاتلان که پدر و مادرش هستند مثله شده و به سطل آشغال، در فاز ۳ اکباتان انتقال داده شده است.
جسد بابک خرمدین به صورت تنه بالا و دستها کشف میشود و با انگشت نگاری هویت جسد مشخص شده است.
در بازجوییهای اولیه پدر و مادر مقتول به جنایت هولناک اعتراف و ادعا میکنند که پسرشان را با مسموم کردن با قرص خواب آور داخل غذا بی هوش کرده و پدر خانواده پس از چند ضربه چاقو جسد را به حمام زیر دوش آب منتقل و مثله میکند.
تصویری از پدر بابک خرمدین در بازجویی اولیه
انگیزه پدر و مادر پیر در قتل بابک خرمدین
قتل بابک خرمدین کارگردان سینمای ایران به دست پدر و مادرش بود که هر دو توسط پلیس بازداشت شده و تحت بازجویی قرار گرفتند.
پدر بابک خرمدین در بازجوییهای ابتدایی گفت: پسرم مجرد بود او ما را آزار و اذیت میکرد جانمان به لب رسیده بود هر روز از دستش در امان نبودیم ناسزا میگفت و هرکاری دلش میخواست انجام میداد من و مادرش تصمیم گرفتیم از شر او رها شویم تا بیش از این آبرویمان نرفته است ابتدا قرص خوراندیم وقتی بی هوش شد با چاقو او را کشتم و جسدش را داخل حمام بردم بعد برای اینکه بتوانم از خانه خارج کنم جسدش را تکه تکه کردم داخل چمدانی گذاشتم و با همدستی همسرم جنازه را از خانه بیرون بردم و داخل سطل آشغال انداختم.
عکس پدر و مادر بابک خرمدین
بابک خرمدین کیست؟ + بیوگرافی، فهرست آثار، فیلم ها و جوایز
بابک خرمدین سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و فارغ التحصیل ۱۳۸۸ است.
بابک خرمدین سال ۱۳۵۳ در تهران متولد شد. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد سینما از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران و فارغ التحصیل ۱۳۸۸ است، این کارگردان سال ۱۳۷۹ در دوره فیلم سازی یک ساله انجمن سینمای جوانان دفتر تهران شرکت کرد.
بابک خرمدین در سال ۸۹ بهعنوان دانشجو راهی لندن میشود و در آنجا با مساله مهاجرت و غربت درگیری پیدا میکند. وی فیلم «سوگنامهای برای یاشار» را تا حد زیادی با الهام گرفتن از آن دوره زندگی خود ساخته است؛ این فیلم روایت زندگی روزمره یاشار مهاجر ایرانی ترک تبار در لندن است که با ویزای دانشجویی وارد لندن شده است. همزمان با اتمام کالج، دچار مشکل مالی و دلتنگی برای خانوادهاش و ایران میشود و بین ماندن و برگشتن مردد است.
فیلم «سوگنامهای برای یاشار» یک اثر مستند داستانی به شمار میرود که در گروه هنر و تجربه اکران شد.
آثار بابک خرمدین:
“بور بیجاده رنگ” ۱۳۸۶ (۲۲ دقیقه)
“سه شنبه: مامان” ۱۳۸۸ (۹ دقیقه)
فیلم نیمه بلند داستانی “روزن (کورسو) ” ۱۳۸۹ (۴۲ دقیقه) با حمایت مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی
فیلم بلند داستانی “سوگنامهای برای یاشار” ۱۳۹۲ ساخته شده در لندن (۷۲ دقیقه)
ساخت سه فیلم کوتاه داستانی به نامهای “برش” ۱۳۸۳ به مدت (۱۲ دقیقه
جوایز بابک خرمدین
برنده جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی برای ” بور بیجاده رنگ” در جشنواره بینالمللی فیلم آسا (فیلمهای انسان دوستانه) ۱۳۸۸ و کاندید در (فیلمنامه، تصویر برداری، تدوین و صدا)
برنده دیپلم افتخار بهترین کارگردانی برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در پنجمین جشنواره بینالمللی پروین اعتصامی ۱۳۸۸
برنده جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه و بهترین صدا برای فیلم “بور بیجاده رنگ” در ششمین جشنواره دانشجویی فیلم نهال (دانشگاه هنر) ۱۳۸۸ و کاندید بهترین (تصویر برداری و تدوین)
کارهای بابک خرمدین
پخش فیلمهای برش، سه شنبه: مامان، روزن (کورسو) و سوگنامهای برای یاشار در جشنوارههای: فیلم کوتاه تهران، سینما حقیقت، تصویر سال، جشنوارهی یاس (رسانههای تصویری) و…
حضور به مدت یک سال در دایره فیلم و سریال ارتش و ساخت برنامههای مختلف برای ارتش جمهوری اسلامی ایران (۸۸ -۱۳۸۷)
ساخت چند مستند تحت عنوان ” داغ عشق” در مورد جانبازان در ماه مبارک رمضان برای شبکه چهار سیما (۱۳۹۲)
مسئول سینمایی فرهنگسرای دانشجو (شفق) سال ۱۳۸۷ (فرصت نمایش)
برگزاری کلاسهای نقد و تحلیل آثار کریشتف کیشلوفسکی (فیلمساز لهستانی) در گروه فرهنگی هنری ضمیر. (۱۳۸۸)
تدریس کارگردانی در انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر تهران (۱۳۸۹)
تدریس در دانشگاه جامع علمی-کاربردی فرهنگ و هنر، رشتهی سینما (واحد ۴) و (واحد ۴۸) از سال ۱۳۹۳
ساخت مستند ” روایت یک انحراف” در مورد وضعیت فرهنگی سینمای ایران (۱۳۸۷)
نگارش چند فیلمنامه داستانی به نامهای ” ورودی سیزده”، ” دهانم زیبا و چشمانم سبز” (برگرفته از داستان کوتاهی از سالینجر)، “کنتراست” و فیلمنامهی بلند سینمایی “رویای مرد مضحک”
نمایش فیلم بلند داستانی”سوگنامهای برای یاشار” از ۱۲ دی ماه ۱۳۹۴ در سینماهای هنر و تجربه
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید