جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

واکنش مخاطبان به فروش اعضای بدن / چرا فروشندگان کار نمی‌کنند؟

24 خرداد 1401
واکنش مخاطبان به فروش اعضای بدن / چرا فروشندگان کار نمی‌کنند؟

به گزارش بانک اول فروش اعضای بدن نه حرف امروز است نه دیروز. چند سالی می‌شود که دیگر برخی از افراد قید عضوی از بدن خود را می‌زنند تا پول آن را به یکی از زخم‌های زندگی خود بزنند.

یکی کلیه می‌فروشد یکی بخشی از کبد، آن یکی هم می‌گوید قرنیه چشمم را می‌دهم. برخی از آنها شاید بعد از فروش عضو به مشکلات جدی هم بخورند اما می‌گویند دیگر راهی برایشان نمانده بود. عرضه و تقاضا برای برخی اعضای بدن باعث شکل‌گیری بازاری در این مورد شده است.

از جمله دلایلی که این افراد را وادار به فروش عضو می‌کند بدهی‌، هزینه درمان و مخارج زندگی است. برخی بیکار هستند و برخی نیز می‌گویند شاغل هستند اما پولی که به دست می‌اورند چندان کارساز نیست.

مشتریان هم از شهرهای مختلف هستند. یکی شمال است و یکی جنوب. از تهران تا شهرهای شرقی و غربی. اما نقطه تلاقی همه آنها فروش اعضای بدن است.

چرا کمیته کمک نمی‌کند؟

 درباره خرید و فروش اعضای بدن در کشور چند گزارش تهیه کرد. در ادامه واکنش برخی از مخاطبان تجارت‌نیوز را در این مورد می‌خوانید:

«این همه خیر و کمیته چکار می‌کنند؟ چرا به داد اینها نمی‌رسند؟ تحقق کنند اگر درست است و مشکل دارند، کمک کنند.»

«وقتی یک جوان می‌بیند که یک بار در کل گیتی بیشتر به این دنیا نمی‌آید و در این یک بار هم هرچه به افق می‌نگرد نقطه ی امید بخشی نمی‌یابد ، چاره‌ای نمی‌بیند جز این که با فروش اعضای بدن خود حداقل باقیمانده‌ی عمر خود را از فلاکت کامل به چند درصد کمتر کاهش دهد.»

 

«آدم هر چقدر هم نیازمند باشد کارگری کند و خرجش را دربیاورد. نیازی به فروش اعضای بدن نیست.»

«فکر می‌کنم همه ما به بیماری بی‌تفاوتی مبتلا شدیم. بیماری‌ای که زمینه‌سازش مسئولان هستند.»

«کشوری با این همه ثروت داریم بعد مردمانش اینگونه از جان خود بفروشند.»

«این اخبار منفی را پخش نکنید. فایدش چیست؟ جز این است که بذر ناامیدی و بی‌تفاوتی برای ملت داشته باشد؟»

«این شد حال و روز مردمان کشور ثروتمند ایران زمین!»

«آی آدمها که برساحل نشسته شاد و خندانید یک نفر در آب دارد می‌سپارد جان.»

«ببینید مردم رو به چه روزی انداختید.»، «راستی پول نفت، طلا و مس کجا می‌رود؟»

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها