به گزارش بانک اول بانک مسکن در قالب طرحی به نام کارگشا تسهیلاتی را به پرسنل شرکت ها در نظر گرفته است که سقف این وام ها از ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است.
استفاده از این تسهیلات شرایطی دارد که اختصارا در ادامه آنها را می خوانید.
شرکت و یا موسسه ای که دارای اعتبار سنجی حداقل BBB باشد، ضمن انعقاد تفاهم نامه با بانک یک سپرده کوتاه مدت بدون سود با قابلیت واریز و برداشت افتتاح می کند.
حداقل موجودی جهت افتتاح حساب: ۱۰۰ میلیون ریال
سقف تسهیلات به این حساب( شرکت) : سالانه به میزان ۱۰ برابر متوسط موجودی
حداقل تسهیلات فردی (پرسنل شرکت): ۱میلیون تومان
حداکثر تسهیلات فردی( پرسنل شرکت) : معادل ۱۰۰درصد خالص دریافتی تا ۱۰میلیون تومان
نوع تسهیلات: مرابحه عام
مدت بازپرداخت: ۱۲ماه
اشخاص حقوقی طرف تفاهمنامه با بانک، لازم است بانک مسکن را بانک عامل در نظر گرفته، حقوق و مزایای پرسنل خود را از طریق این بانک پرداخت نمایند.
اعطای وام به پرسنلی که حداقل ۲ سال سابقه کار در آن شرکت و یا موسسه داشته باشند امکانپذیر است.
همکاران شرکت و یا موسسه می تواند بصورت ضربدری ضمانت یکدیگر را نمایند بصورتی که هر فرد حداکثر ضمانت ۲ نفر را نماید.
اقساط در ابتدا از حقوق پرسنل کسر می گردد.
سقف تسهیلات برای مدیران تا ۲۰ میلیون تومان و مدیر عامل و اعضای هیات مدیره تا ۳۰ میلیون تومان قابل افزایش است.
آخرین وضعیت وام مسکن روستایی در سال 1400
در نشست قائم مقام بانک مرکزی با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، نوسازی دو میلیون و ۵۰۰ هزار مسکن روستایی توسط بانکها و بانک مرکزی اعلام شد.
علی اکبر کمیجانی - قائم مقام بانک مرکزی - در این نشست گفت: اعطای تسهیلات مسکن روستایی بخش مهمی از مساعدت شبکه بانکی به روستاییان است که ان شاءالله گره گشای مشکلات آنها بوده و در افزایش سطح رفاه و ایمنی روستاییان موثر باشد.
کمیجانی افزود: بانک مرکزی و شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ساخت و بازسازی مسکن روستایی مطابق با تکالیف قانون بودجه و مصوبات دولت از هیچگونه مساعدتی دریغ نکرده و نخواهد کرد.
وی اظهار امیدواری کرد که در سال جاری نیز با توجه به تکالیف سنگین شبکه بانکی در حوزه مسکن، با برنامه ریزی های انجام شده، حمایت از مسکن روستایی با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنان تداوم داشته باشد.
معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز با قدردانی از عملکرد بانک مرکزی و شبکه بانکی در اعطای تسهیلات مسکن روستایی گفت: از زمان آغاز طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی تاکنون دو میلیون و ۵۰۰ هزار مسکن روستایی بازسازی و بهسازی شدهاند.
وی با بیان اینکه این خدمات بدون همکاری و مساعدت بانک مرکزی و شبکه بانکی امکان پذیر نبود، افزود: دو میلیون از این واحدها بهسازی و ۵۰۰ هزار فقره نیز در مناطق حادثه دیده بازسازی شدهاند.
عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به ماموریتی که به اتاق تعاون ایران و وزارت تعاون در راستای تامین مسکن کارگری داده شده است، بیان داشت: این ماموریت با هم افزایی و کمک دو مجموعه در قالب این تفاهم نامه همچنین همدلی و همراهی به نتیجه خواهد رسید و تعداد زیادی از کارگران کشور صاحب مسکن مناسب شده و مشکل مسکن آنها حل می شود.
رئیس اتاق تعاون ایران اظهار داشت: مقدمات ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی تا حد زیادی فراهم شده است و آمادگی شروع پروژه در ۲ استان از این لحظه وجود دارد. رئیس اتاق تعاون ایران ابراز امیدواری کرد که تا قبل از اتمام دولت، عملیات اجرایی ساخت مسکن کارگری به نقطه قابل قبولی برسد.
محمدجعفر کبیری معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این مراسم بیان داشت: کارگران تحت شدیدترین فشار های اقتصادی هستند و جزء اقشار آسیب پذیر و نیازمند هستند. وی ابراز امیدواری کرد: تلاش می کنیم که با کمک های دولتی و غیر دولتی برای تامین نیاز اصلی کارگران که مسکن است، تسهیل گری صورت گیرد و بتوانیم ذغدغه آنها را کم کنیم.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه کارهای بزرگی برای تامین مالی صورت گرفته است افزود: بانک توسعه تعاون مبلغ ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان خط اعتباری با اولویت مسکن کارگری در نظر گرفته است که ظرفیت خوبی محسوب می شود.
صادقی فر معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن تشکر از همدلی، همکاری هر دو مجموعه، در این مراسم اظهار داشت: اتفاقات خوبی در حوزه مسکن در سالهای اخیر صورت گرفته است و این نشان می دهد که با همدلی و ایجاد هم افزایی می توانیم مشکلات زیادی را حل کنیم که تامین مسکن کارگری از این دست بود. وی با اشاره به اینکه ضعیف ترین اقشار، جامعه هدف این پروژه هستند، ادامه داد: ظرفیت وزارت تعاون و محدود است و نیاز به همکاری همه عوامل دارد. وی با اشاره به پیگیری ها و تلاش های اتاق تعاون ایران در این خصوص گفت: به زودی شاهد کلنگ زنی این پروژه ها خواهیم بود.
وی همچنین از اصلاح ماده ۱۴۹ قانون کار خبر داد و گفت: اصلاح ماده ۱۴۹ قانون کار ریل گذاری همیشگی برای مسکن کارگری خواهد بود، در حال حاضر متن تبصره اصلاح شده و در کمیسیون اقتصادی است و با تصویب اصلاح این ماده، ریل گذاری مسکن کارگری صورت خواهد گرفت.
گفتنی است، برنامه ریزی، تدوین و ارائه سیاستهای اجرایی و عملیاتی به منظور بهره گیری از کلیه ظرفیتها و امکانات و توانمندیهای موجود طرفین تفاهم نامه جهت ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و بازنشستگان و مستمری بگیران تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی، مهمترین محور این تفاهم نامه است.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید