جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

آشنایی با دوره تنفس تسهیلات بانکی

24 خرداد 1401
 آشنایی با دوره تنفس تسهیلات بانکی

به گزارش بانک اول، دوره تنفس در بانکداری اصطلاح مرسومی است که معمولا برای دریافت کنندگان تسهیلات به کار برده می شود و گاهی در برخی برهه ها طرح تنفس چند ماهه برای تسهیلاتی مانند قرض‌الحسنه اعلام می شود که یکی از مهم‌ترین اتفاقات سیستم بانکی است.

مدت زمان توقف یا دوره تنفس به مدت زمان بین اعطای تسهیلات تا سررسید اولین قسط گفته می‌شود و مربوط به تسهیلاتی است که بازپرداخت آنها بلافاصله پس از پرداخت آغاز نمی‌شود و مدت معینی به تسهیلات گیرنده تا سررسید اولین قسط فرصت داده می‌شود. 

به عبارت بهتر، دوره تنفس یا Grace Period یکی از شرایط قراردادها با بانک است که به دارنده حساب بانکی اجازه می دهد اگر پرداخت در دوره زمانی مشخصی پس از استفاده از اعتبار حساب انجام شود آن بانک یا موسسه اعتباری از دریافت سود صرف نظر خواهد کرد در این بازه زمانی که دوره تنفس نام دارد، استفاده از حساب و پول شامل سود نخواهد بود و چنانچه دارنده حساب اقدام به پرداخت حساب استفاده شده در این بازه زمانی نماید می تواند تنها با پرداخت اصل پول، حساب خود را تسویه کند.

دوره تنفس به طور معمول 15 روز تا یک ماه است ولی با توجه به نوع حساب متغیر است. البته باید به این نکته نیز توجه داشت که اعطای فرصت زمانی بازپرداخت بدون سود در این دوره به این معنا نیست که از سود آن حساب صرف نظر شده است./ایبنا

اخبار مرتبط
مبلغ این تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومان است و متقاضیان آن باید حتما ضامن رسمی به بانک ارائه بدهند.
وام مسکن ایثارگران مختص جانبازان بالای 25 درصد، آزادگان، خانواده شهدا و مفقودالاثران است که بدون نیاز به چک و ضامن و با ارائه سند می توانند تسهیلات قرض‌الحسنه با بازپرداخت 20 ساله دریافت کنند.
مسئول اداره رفاه دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: دانشجویان سنوات قبل که در نیم‌سال‌های گذشته از وام‌های دانشجویی بهره‌مند شده‌اند، نیازی به ثبت و ارائه مجدد سند تعهدنامه دانشجویی ندارند.
با تصویبنامه هیات وزیران درخصوص اصلاح ماده ۳ اصلاحی آیین نامه تسهیلات خرید یا ساخت مسکن آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا، سقف وام مسکن ایثارگران به ۷۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات