جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

ماجرای مرگ مشکوک ۲ کودک با خوردن کالباس در گیلان

24 خرداد 1401
 ماجرای مرگ مشکوک ۲ کودک با خوردن کالباس در گیلان

به گزارش بانک اول، امیرعباس و رستا و شینه نام خواهر و برادر ۷ و ۳ ساله‌ای است که روز نهم خرداد ماه امسال، به همراه مادرشان راهی بیمارستان ۱۷ شهریور رشت شدند و ساعتی بعد دو کودک خردسال جان خود را از دست دادند.

در حالی که در خبر اولیه گفته شده بود علت فوت دو کودک خردسال مصرف سوسیس و کالباس مسمومی بوده که شب قبل از حادثه خورده بودند، برای روشن شدن ابعاد پنهان این ماجرا سراغ نصیرزاده، مدیر روابط عمومی بیمارستان ۱۷ شهریور رشت رفتیم تا جزئیات ماجرا را شرح دهد.

نصیر زاده در تشریح این خبر گفت: «هنگامی که دو کودک و مادرشان به بیمارستان ارجاع داده شدند، در بررسی اولیه با تشخیص مسمومیت غذایی برای آن‌ها تشکیل پرونده شد.

البته یکی از بچه‌ها یعنی پسر سه ساله به نام امیرعباس جان خود را از دست داده بود که به سرعت عملیات سی پی آر آغاز شد و کودک احیا شد، اما دقایقی بعد جان خود را ازدست داد. پس از امیرعباس هم خواهر ۷ ساله او فوت کرد. اما مادرشان در بیمارستان بستری شد و ظهر امروز با بهبود حالش ترخیص شد. این در حالی بود که مادر عوارض بوتولیسم نداشت.»

نصیر زاده در مورد اینکه دو کودک با چه ماده غذایی مسموم شده بودند گفت: «نوع ماده غذایی قابل تشخیص توسط کادر درمان نیست و بر عهده پزشکی قانونی است. اما پدر این دو کودک در ادعای اولیه شفا‌ها به کادر بیمارستان گفته بود که بچه‌ها بر اثر مصرف کالباس جان خود را از دست دادند.» /رکنا

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها