به گزارش بانک اول به نقل از اسوشیتدپرس، مدیر ارشد بانک مرکزی آمریکا با اشاره به درخواست فعالان بازارهای مالی از بانک مرکزی برای راه اندازی دلار دیجیتالی گفت: یک ارز دیجیتالی مورد حمایت فدرال رزرو می تواند طیف وسیعی از مزایا را به همراه داشته باشد. برینارد لایل، در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه استفاده از دلار دیجیتالی باعث افزایش کیفیت خدمت رسانی به دست کم یک پنجم شهروندان آمریکایی خواهد شد، افزایش سرعت و دقت و کارایی انجام تراکنش با استفاده از ارزهای دیجیتالی را یک موضوع مهم خواند.
این مقام بانکی آمریکایی، اطمینان یافتن از امنیت و قابل اتکا بودن ارزهای دیجیتالی را یکی از دلایل اصلی تاخیر در راه اندازی دلار دیجیتالی خواند و افزود: انتظار داریم به تدریج سهم پرداخت های دیجیتالی از کل پرداخت های مردم و شرکت ها افزایش یابد و حتما لازم است که به این نیاز پاسخ داده شود.
پیش از این و پس از مدت ها بیخبری از روند توسعه ارز دیجیتالی بانک مرکزی آمریکا، این نهاد اعلام کرده بود که در فصل تابستان یک گزارش تحقیقاتی منتشر خواهد کرد که در آن به موضوع یافتن راهکارهای حرکت رو به جلو در راه اندازی دلار دیجیتالی پرداخته خواهد شد. پیش از این جروم پاول- رییس بانک مرکزی آمریکا- گفته بود فناوری های پرداخت پیشرفت زیادی در سال های اخیر داشته اند و فدرال رزرو به دقت این موضوع را زیر نظر دارد. به نقل از ایسنا؛ برخی از مدیران بانکی آمریکا خواستار این هستند که هر چه زودتر دلار دیجیتالی راه اندازی شود اما برخی دیگر نیز معتقدند شتاب زدگی در این کار دارای معایب بیشتری در مقایسه با مزایای آن خواهد بود. این در حالی است که بانک مرکزی چین پروژه یوان دیجیتال را وارد فاز آزمایشی کرده و قرار است در جریان بازی های المپیک زمستانی سال آینده امکان استفاده از یوان دیجیتال در دنیای واقعی فراهم شود.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید