جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

فروش لوازم خانگی دست دوم عراقی در ایران صحت دارد؟

24 خرداد 1401
فروش لوازم خانگی دست دوم عراقی در ایران صحت دارد؟

به گزارش بانک اول افزایش قیمت لوازم خانگی در دو – سه سال گذشته موجب شده است که بازار لوازم خانگی دست دوم در فضای مجازی داغ شود.

فروشندگان لوازم خانگی این وسایل را دست دوم در حد نو توصیف می‌کنند و البته برخی می‌گویند لوازم خانگی خارجی دست دومی که در این بازارها موجود است، از عراق وارد می‌شود.

محمدحسین اسلامیان، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اما از معامله لوازم خانگی دست دوم عراقی اظهار بی اطلاعی می‌کند و می‌گوید: از کیفیت خرید و فروش لوازم خانگی در فضای مجازی خبر نداریم اما در بازار، فروش لوازم خانگی دست دوم عراقی‌ها مشاهده نشده است.

او همچنین می‌گوید: با توجه به نزولی شدن قیمت ارز نسبت به هفت ماه گذشته قاچاق لوازم خانگی هم ارزان‌تر شده است.

 

اسلامیان ادامه می‌دهد: به عنوان مثال در گذشته قیمت لباسشویی خارجی ۱۹ میلیون تومان بود این در حالی است که قیمت این کالا حالا به ۱۲ میلیون تومان رسیده است. بنابراین اکنون قیمت ماشین لباسشویی خارجی با لباسشویی ایرانی برابری می‌کند.

البته نایب رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی به رکود سنگین معاملات در این بازار اشاره می‌کند و می‌گوید: انتخابات ریاست جمهوری، مذاکرات وین و کاهش قدرت خرید مردم سه عاملی است که دست به دست هم داده تا وضعیت بازار لوازم خانگی راکد شود.

گفتنی است سال گذشته محمدرضا فرجی تهرانی، رئیس اتحادیه فناوران رایانه از رونق واردات غیررسمی لپ تاپ‌های دست دوم عراق و امارات به کشور خبر داده بود.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها