جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

کاهش ثبت علامت تجاری به حداکثر ۴۵ روز

24 خرداد 1401
کاهش ثبت علامت تجاری به حداکثر ۴۵ روز

به گزارش بانک اول در پنجاه و یکمین نشست هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی و با حضور اعضای هیأت، تشکل‌های بخش خصوصی و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی مرتبط در روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۷ برگزار شد.

در این نشست با توجه به طولانی بودن زمان ثبت علامت تجاری برای فعالین اقتصادی و رشد غیرمتناسب تعداد متقاضیان ثبت علائم تجاری نسبت به وضعیت کسب و کار و بنگاه‌های فعال در کشور، موضوع اصلاح فرایند ثبت علامت تجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در راستای تسریع و تسهیل فرایند ثبت علامت تجاری به منظور تحقق شعار سال، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) مکلف شد با برقراری ارتباط سیستمی با دستگاه‌های ذی‌ربط، تقاضای ثبت علامت تجاری متقاضیان را از طریق مسیر سبز حداکثر ظرف مدت زمان ۴۵ روز تا مرحله «صدور آگهی نوبت اول (تقاضای ثبت) و یا اخطار رد» مورد رسیدگی قرار دهد.

همچنین منوط کردن هرگونه صدور مجوز به ثبت علامت تجاری از سوی مراجع صدور مجوز مجاز نیست، مگر اینکه بر اساس قانون تجویز شده باشد.

از طرفی دیگر مقرر شد، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور (مرکز مالکیت معنوی) با همکاری سازمان غذا و دارو حداکثر ظرف مدت ۲ ماه میز خدمت ثبت علامت تجاری در حوزه غذا و دارو را در مراکز منتخب سازمان غذا و دارو سراسر کشور راه اندازی ‌کند.

در خاتمه این نشست، در راستای بند (۱) تبصره (۴) ماده (۷) قانون اصلاح مواد (۱) و (۷) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مصوب ۱۳۹۹ و با توجه به نیازمندی دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار مبنی بر دسترسی به سرویس احراز هویت اشخاص حقیقی با متد «ورودی: کد ملی و تاریخ تولد، خروجی: نام، نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، جنسیت و وضعیت حیات» برای استفاده در درگاه ملی مجوزهای کشور (G۴b) که بر بستر اینترنت پیاده‌سازی شده است؛ سازمان ثبت احوال کشور مکلف شد ظرف مدت زمان ۱۵ روز کاری ضمن تعامل با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در صورت نبود محدودیت قانونی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سرویس بهینه و برخط مورد نیاز را در اختیار دبیرخانه هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب و کار قرار دهد.

گفتنی است مصوبات هیأت مقررات زدایی پس از امضاء وزیر امور اقتصادی و دارایی لازم الاجرا بوده و در درگاه ملی مجوزهای کشور به آدرس www. G۴b.ir قابل دسترس عموم است.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها