جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

چگونه سند مالکیت المثنی بگیریم؟

24 خرداد 1401
چگونه سند مالکیت المثنی بگیریم؟

به گزارش بانک اول سند مالکیت المثنی در صورت گم شدن سند مالکیت و نیز به سرقت رفتن آن، از بین رفتن تمام سند مالکیت یا جزئی از آن و نیز در صورتی که سند مالکیت نزد دیگری بوده و استرداد آن حتی از طریق مراجع قضایی امکان‌پذیر نباشد، صادر می‌شود.

در مواردی که سند مالکیت بنا به دلایلی همچون گم شدن یا به سرقت رفتن وجود ندارد مالک باید صدور سند مالکیت المثنی را تقاضا کند. مالک باید به‌صورت کتبی، دلیل از بین رفتن سند مفقود شدن، به سرقت رفتن و... را اعلام کرده و استشهادیه‌ای نیز به امضای لااقل ۳ نفر که امضای آنها از سوی کلانتری محل یا یکی از دفاتر اسناد رسمی گواهی شده باشد، به اداره ثبت تسلیم کند. نکته‌ای که باید مورد توجه قرار داد این است که در رویه کنونی گواهی امضا صرفاً از طریق دفاتر اسناد رسمی صورت می‌گیرد. در مورد استشهادیه نیز باید گفت که مطابق با نمونه‌ای است که سازمان ثبت اسناد و املاک آن را ارائه می‌کند و در ۲ نسخه چاپی در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

پس از طی مراحل فوق و ارائه تقاضانامه کتبی به پیوست استشهادیه، اداره ثبت اقدام به ثبت موضوع در دفتر املاک می‌کند و در حوزه‌هایی که به‌صورت کامپیوتری است، از طریق رایانه و در حوزه‌هایی که به‌صورت دستی کار انجام می‌شود، به وسیله بخشنامه به دفاتر اسناد رسمی اعلام می‌دارد و سپس ظرف یک هفته با هزینه درخواست‌کننده، مفقودی سند یک نوبت در یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار یا یکی از روزنامه‌هایی که آگهی‌های ثبتی در آن چاپ می‌شود، اعلام می‌شود و اگر از تاریخ انتشار آگهی و ظرف ۱۰ روز اعتراضی واصل نشود، سند مالکیت المثنی صادر می‌شود.

نام و نام خانوادگی مالک، محل وقوع ملک و شماره پلاک ثبتی، خلاصه‌ای از ادعای از بین رفتن یا گم شدن سند مالکیت و معاملاتی که حکایت از سند ثبتی دارد باید در روزنامه منتشر شود. همچنین باید تأکید کرد که هر شخصی که نسبت به ملک مذکور در آگهی، قراردادی منعقد کرده که در خلاصه سند ذکر نشده است یا اینکه سند مالکیت نزد او قرار دارد، می‌تواند به اداره ثبت محل مراجعه و ضمن ارائه اصل سند مالکیت اعتراض خود را تقدیم کند. چنانچه در مهلت مقرر اعتراضی واصل نشود یا اینکه اعتراض واصله بدون ارائه سند مالکیت باشد، اعتراض فاقد اثر بوده و سند مالکیت المثنی، طبق مقررات برای متقاضی صادر می‌شود.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها