جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

ماجرای پرداخت مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان به کجا رسید؟

24 خرداد 1401
ماجرای پرداخت مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان به کجا رسید؟

به گزارش بانک اول علی دهقان کیا در خصوص پرداخت مابه التفاوت افزایش حقوق فروردین ماه بازنشستگان بالاتر از حداقل بگیر، افزود: بر اساس قولی که مسئولان سازمان تأمین اجتماعی داده اند قرار است این مابه التفاوت با حقوق تیرماه بازنشستگان پرداخت شود.

وی گفت: ۴۰ درصد بازنشستگان متوسط بگیر هستند و طلبی از سازمان بابت مابه التفاوت برای افزایش حقوق‌ها در فروردین ماه دارند که قرار است این ماه پرداخت شود.

دهقان کیا با اشاره به اینکه برای پرداخت این مابه التفاوت، سازمان تأمین اجتماعی به ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، تأکید کرد: اطلاع دارم که سازمان تأمین اجتماعی به دنبال تأمین این اعتبار است و علت تأخیر در پرداخت این مابه التفاوت نیز عدم تأمین ۲ هزار میلیارد تومان تاکنون بوده که امیدواریم این ماه محقق شود.

ایشان با تأکید بر اینکه سازمان تأمین اجتماعی مشکل مالی دارد، گفت: اگر مدیران سازمان می‌توانستند زودتر این پول را تأمین کنند به طور حتم در ماه‌های قبل مابه التفاوت ها پرداخت می‌شد.

وی اظهار داشت: شستا که زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی است و باید از سوی خود سازمان نیز اداره می‌شد، در حالی که امروز مدیریت این مجموعه به دست وزارت رفاه افتاده و دولتی شده است. هنگامی که مدیریت مجموعه‌ای دولتی باشد خیلی برای افراد تحت پوشش خود دل نمی‌سوزانند.

دهقان کیا ادامه داد: اگر مدیریت شستا دست صاحبان اصلی اش باشد و مدیرانی که بر روی کار می آیند به اموال بیمه شدگان تعهد داشته باشند در این صورت مشکلی برای سرمایه‌های بیمه شدگانی که در شستا وجود دارند، پیش نمی‌آید.

 

سازمان تأمین اجتماعی وضعیت خوبی ندارد

‌رئیس کانون بازنشستگان تهران به مشکلات سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی وضعیت خوبی ندارد و اگر با همین وضعیت پیش برویم تا سال ۱۴۰۴ به سمت ورشکستگی می‌رود.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات تأمین اجتماعی واگذاری شرکت‌های ورشکسته به آن است، تصریح کرد: شرکت هپکو ورشکسته بود که به عنوان مطالبات تأمین اجتماعی از دولت به ما واگذار شد و بیش از هزار میلیارد سرمایه گذاری در آن صورت گرفت تا این کارخانه راه افتاد و به سمت سوددهی رفت.

دهقان کیا افزود: مدیریت خوب سالاری باعث شد که این شرکت ورشکسته مجدداً سود ده شود در حالی که اگر فرد دیگری روی کار بیاید که دلسوز نباشد مشکلات بسیاری شامل حال بازنشستگان و بیمه شدگان تأمین اجتماعی می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بیمه شدگان در شستا وجود دارد، اظهار داشت: اگر مدیریت بعدی سازمان تأمین اجتماعی فردی صاحب نظر در امور بیمه‌ای و درمانی، مدیر، اقتصاددان و از داخل مجموعه و همچنین دلسوز منافع بیمه شدگان نباشد، از همین حالا باید برای چند سال آینده اعلام ورشکستگی کنیم.

آغاز ثبت نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی

رئیس کانون بازنشستگان تهران همچنین در مورد ثبت نام وام بازنشستگان تأمین اجتماعی گفت: سامانه‌ای را در کانون بازنشستگان طراحی کرده ایم و ثبت نام آغاز شده و طی امروز و فردا نیز سامانه تأمین اجتماعی و بانک عامل راه اندازی خواهد شد و بازنشستگان متقاضی می‌توانند برای دریافت وام ثبت نام کنند.

دهقان کیا اظهار داشت: مبلغ وام هفت میلیون تومان است که ۲,۶۰۰ میلیارد تومان نیز برای پرداخت آن تأمین اعتبار شده و در سال جاری به حدود ۴۰۰ هزار نفر پرداخت می‌شود.

رئیس کانون بازنشستگان تهران در مورد شرایط دریافت وام گفت: دریافت این وام ضامن نمی‌خواهد اما بازنشستگان متقاضی نباید بدهکار بانک بوده و برای فردی نیز ضامن نشده باشند چرا که در این صورت باید ابتدا وام طرف مقابل تسویه شود تا بازنشسته تأمین اجتماعی بتواند نسبت به ثبت نام وام اقدام نماید.

دهقان کیا در خصوص مبلغ این وام گفت: می‌دانیم که مبلغ وام در شرایط فعلی جامعه و مشکلات اقتصادی بازنشستگان کم است اما با توجه به تعداد زیاد بازنشستگان، نمی‌توانیم همانند بازنشستگان لشکری و کشوری وام پرداخت کنیم ولی امیدواریم در سال آینده بتوانیم مبلغ این وام را با تأمین اعتبارات لازم افزایش دهیم./مهر

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها