ﺳﻪشنبه, 13 آذر 1403 2024,December

ماجرای پاداش بازنشستگی ۷۰۰ میلیون تومانی روحانی چیست؟

24 خرداد 1401
ماجرای پاداش بازنشستگی ۷۰۰ میلیون تومانی روحانی چیست؟

 متن اطلاعیه روابط عمومی ریاست‌جمهوری به این شرح است:

به گزارش بانک اول در پی انتشار ناقص یک مکاتبه اداری پیرامون پرونده بازنشستگی رئیس‌جمهور اسلامی ایران و ارائه و برداشت‌های نادرست و تفاسیر بعضا مغرضانه، نکات ذیل به استحضار افکار عمومی می‌رسد.

۱- سند مالی منتشر شده بر خلاف آنچه ادعا شده، مربوط به پاداش بازنشستگی رئیس‌جمهور نیست بلکه مربوط به انتقال پرونده ایشان از صندوق تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری است. لازم به ذکر است که کلیه بیمه‌شدگان می‌توانند با رعایت ضوابط آئین‌نامه نحوه تغییر صندوق و نقل و انتقال حق بیمه و سوابق بیمه‌ای بین صندوق های بیمه‌ای، نسبت به تغییر صندوق بیمه‌ای خود اقدام کنند.

۲- حسب طرح درخواست جابه‌جایی و تغییر صندوق بازنشستگی رئیس‌جمهور روحانی- از صندوق تامین اجتماعی به صندوق بازنشستگی کشوری- این درخواست طی مکاتبه‌ای از سوی معاونت اداری مالی نهاد ریاست‌جمهوری به صندوق بازنشستگی کشوری ارسال شده است؛ در پاسخ به این مکاتبه، صندوق بازنشستگی استان تهران با توجه به مستندات و سوابق و محاسبات، اعلام کرده بابت انتقال حق بیمه دکتر روحانی در دوره خدمت در مجلس شورای اسلامی، باید مبلغ حدود ۳۵۳ میلیون تومان در وجه صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت شود.

 

۳- از سوی دیگر از آنجا که بخشی از حقوق ایشان (موضوع تبصره ۵ ماده ۵۹ آئین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی، پژوهش و فناوری) از تاریخ ۹۵٫۷٫۱ لغایت پایان سال ۱۳۹۹ به ایشان پرداخت نشده و این رقم حدود ۳۶۲ میلیون تومان بوده است، در سندی که اخیرا در رسانه‌ها منتشر شده، معاونت اداری مالی نهاد ریاست‌جمهوری، مقرر کرده که مبلغ بدهی بابت هزینه انتقال صندوق از محل مطالبات پرداخت‌نشده رئیس‌جمهور از حقوق معوقه ایشان کسر و در وجه صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت گردد.

۴- با این اوصاف، روشن است که نه تنها رقم ادعایی ۷۰۰ میلیون تومان، که اساسا پرداخت پاداش بازنشستگی به رئیس‌جمهور محترم طی سند مالی منتشر شده، فاقد صحت است و از رسانه‌هایی که به انتشار و بسط این شایعه در فضای عمومی کشور پرداختند، انتظار می‌رود، هر چه سریع‌تر این اشتباه را تصحیح کنند./تجارت نیوز

اخبار مرتبط
طبق این مصوبه، در سال ۱۴۰۴ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده موضوع ماده (۷) و نرخ مالیات بر ارزش افزوده و جریمه موضوع بند ‌‌(ب) ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده به میزان ‌یک ‌واحد درصد به‌عنوان سهم دولت افزایش می‌یابد تا کل نرخ مالیات بر ارزش افزوده برابر (۱۰) واحد درصد گردد.
قانونگذار برای کسانی که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول کارند، مزایایی درنظر گرفته است به نحوی که می توانند بدون شرط سنی و با داشتن ۲۰ سال سابقه مستمر بازنشسته شوند.همچنین باید روزی ۶ ساعت و هفته ای ۳۶ ساعت کار کنند و اضافه کاری درباره مشاغل سخت و زیان آور ممنوع است.
هم‌اکنون افتتاح حساب برای افراد زیر 18 سال به این شکل است که فرد شخصاً یا از طریق ولی، قیم یا وصی خود می‌توانند نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنند. در انواع حساب‌های افتتاح‌شده و بعد از رسیدن به 18 سال تمام، امکان برداشت فقط توسط خود فرد امکان‌پذیر است.
نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای ضمن کاهش مالیات واحدهای تولیدی، تخفیف مالیاتی برای خانوارهای دارای سه فرزند و بیشتر را تصویب کردند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها