دوشنبه, 24 اردیبهشت 1403 2024,May

جریمه سفر چقدر است و تا کی ادامه دارد؟ (تیرماه ۱۴۰۰)

24 خرداد 1401
جریمه سفر چقدر است و تا کی ادامه دارد؟ (تیرماه ۱۴۰۰)

به گزارش بانک اول، از عصر دیروز اعمال محدودیت‌های سفر آغاز شده است. طبق آخرین اعلام، در حال حاضر بیش از ۱۶۰ شهر قرمز، ۱۶۰ شهر نارنجی و ۱۰۰ شهر زرد در کشور داریم و مسافران با تردد «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز، نارنجی و زرد جریمه می‌شوند.

 

بر اساس آخرین رنگبندی کرونایی کشور، هیچ شهر آبی در کشور وجود ندارد و کلیه شهرهای ایران وضعیت قرمز تا زرد را دارند. بر این اساس سفر به هر شهر و استانی مشمول جریمه می‌شود.

 

سفر به شهرهای قرمز جریمه یک میلیون تومانی دارد و سفر به شهرهای نارنجی و زرد، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی. به عبارتی مسافران به هر شهری بخواهند بروند جریمه می‌شوند! البته تردد بین استانی جریمه ندارد.

 

جانشین پلیس راهور ناجا نیز درباره محدودیت‌ها و تردد شبانه گفته: «خروج خودرو با پلاک بومی از شهرهای قرمز و نارنجی و ورود خودروهای غیربومی به این دسته از شهرها دارای محدودیت بوده. تردد از ساعت ۲۲ تا ۳ صبح در تمام شهرهای کشور با هر شرایط رنگی کرونایی غیر مجاز بوده و جریمه ۲۰۰ هزار تومانی را در پی خواهد داشت.»

 

 آنگونه که پلیس راه اعلام کرده محدودیت‌های سفر جاده‌ای فقط مشمول جریمه نمی‌شود. بلکه پلیس در جاده مستقر است و خودورها را برمی‌گرداند.

 

همچنین با توجه به تعطیلی استان تهران و البرز، خروج خودرو از این دو استان کلا ممنوع است و پلیس مانع خروج خودروهای پلاک تهران و البرز می‌شود.

 

این اعمال محدودیت‌ها حداقل تا پایان روز یکشنبه که تهران تعطیل شده ادامه دارد و بعد از آن نیز تنها در صورت تغییر در وضعیت استان‌ها احتمالا محدودیت‌ها کم شود.

اخبار مرتبط
بر اساس اعلام برخی فعالان اقتصادی، در روزهای اخیر موضوع صدور کد هشت رقمی ثبت سفارش از سوی سامانه جامع تجارت با اختلاف مواجه شده است. این موضوع از سوی صاحبان کالا به دستگاههای متولی منتقل شده و پیگیری ها برای رفع این اختلال ادامه دارد.
طبق آنچه قانون ما را مکلف کرده، ۹۰ درصد سوخت‌گیری در حوزه بنزین و ۹۵ درصد در حوزه نفت‌گاز، باید از کارت سوخت شخصی باشد و به همین دلیل به این سمت حرکت کرده‌ایم و در خردادماه کاملا عملیاتی می‌شود.
عقد مضاربه چیست. عقد مضاربه یکی از انواع عقود اسلامی است که یک طرف آن «رب المال» و طرف دیگر «مضارب» نامیده می‌شود. مطابق با عقد مضاربه، رب المال سرمایه‌ای را به مضارب می‌دهد تا با آن اقدام به کار یا تجارت کند. سود ناشی از کار مضارب بر اساس آنچه از پیش معین‌شده است میان رب المال و مضارب تقسیم می‌شود.
سربازان متاهل که خدمت سربازی خود را در مناطق عملیاتی می‌گذارند، در فروردین ۱۴۰۳ حداقل معادل ۱۰ میلیون و ۲۳۰ هزار تومان حقوق دریافت کردند

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها