چهارشنبه, 19 اردیبهشت 1403 2024,May

سامانه املاک هفته آینده به روزرسانی می‌شود

24 خرداد 1401
سامانه املاک هفته آینده به روزرسانی می‌شود

به گزارش بانک اول بعد از تمدید مهلت درج اطلاعات سکونتی در سامانه املاک و اسکان به خانوارها اعم از مالک و مستاجر تا پایان شهریورماه فرصت داده شده تا نسبت به این موضوع اقدام کنند. اما سامانه از چند روز پیش  در حال به‌روزرسانی است و امکان درج اطلاعات سکونتی در آن فراهم نیست.

در این خصوص محمود محمودزاده ـ معاون وزیر راه و شهرسازی ـ گفت: تغییراتی را در نحوه ثبت نام مدنظر قرار داده‌ایم که نیاز به زمان داشتیم تا این اصلاحات انجام شود. درحال‌حاضر توسط تیم اجرایی سامانه اطلاعات ۲۵ میلیون خانوار بارگذاری شده است. بدین ترتیب کسانی که به سایت مراجعه می‌کنند اطلاعات خود را به طور کامل در آن می‌بینند و نیاز به ورود دیتاهای جدید نیست. در واقع خانوارها فقط تغییرات را اعمال خواهند کرد.

وی افزد: به طور مثال اگر ملکی در یک تاریخ مشخص فروخته شده باشد، در سامانه بارگذاری می‌شود. فرد خریدار ممکن است آن را واگذار کرده باشد اما دیتایی از آن در دست نیست که این موضوع را اصلاح و اسم نفر بعدی را درج خواهد کرد. سپس ما از نفر بعدی استعلام می‌گیریم.

 

محمودزاده با بیان اینکه سامانه املاک و اسکان به بسیاری از دستگاهها متصل شده است گفت: ثبت احوال، ثبت اسناد، دستگاههای خدمات رسان شامل آب و برق و گاز، وزارت تعاون و بسیاری دیگر دستگاههای مرتبط با سامانه هستند. در نظر داریم تا در آینده نزدیک شهرداریها را نیز لینک کنیم.

بنابراین گزارش، ثبت اطلاعات ملکی و سکونتی خانوارها در سامانه املاک و اسکان به نشانی amlak.mrud.ir از روز پنجشنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده و تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت. کلیه سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی، مالک و مستاجر و تمامی مالکین واحدهای مسکونی مکلف هستند که اطلاعات محل سکونت (اقامتگاه) و املاک تحت مالکیت خود (با مالکیت‌های رسمی، وکالتی، تعاونی شهری و روستایی) را در این سامانه درج کنند.

بر اساس بند ۷ از تبصره ۸ اصلاحیه ماده ۵۴ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم مصوب پنجم آذرماه ۱۳۹۹ مجلس، دستگاههای اجرایی مکلفند خدمات خود از قبیل افتتاح حساب بانکی و صدور دسته چک، یارانه و کمک معیشتی، تعویض پلاک خودرو، فروش انشعاب آب، برق، تلفن و گاز طبیعی و بسیاری دیگر از خدمات را صرفا با اخذ کد ملی و بر اساس کد پستی یا شرح نشانی یکتای درج شده مربوط به اقامتگاه اصلی افراد در سامانه املاک و اسکان کشور ارائه کنند.

طبق آماری که محمد اسلامی ـ وزیر راه و شهرسازی ـ در ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ ارائه کرد تا کنون ۳ میلیون خانوار در سامانه جامع املاک و اسکان ثبت نام کرده‌اند و این در حالی است که برآوردها از وجود ۲۸ میلیون واحد مسکونی در کشور حکایت دارد. البته از اواخر سال گذشته وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد که ۱.۳ میلیون خانه خالی را شناسایی و برای اخذ مالیات به سازمان امور مالیاتی معرفی کرده و قرار است در مردادماه امسال مشمول مالیات واحدهای خالی از سکنه شوند.

 

اخبار مرتبط
برای خرید اموال متروکه از اموال تملیکی باید براساس شیوه‌نامه‌ای که در سال ۱۳۹۸ منتشر شده است اقدام شود.
موحدی بک نظر با بیان اینکه دلالان، سفته‌بازان و سودجویان بازارهایی مثل ملک، خودرو، رمزارز و ارز و سکه، باید از مالیات بر عایدی سرمایه بترسند، حتما هم باید بترسند گفت: مردم عادی نباید از این قانون بترسند، چون در طرح مالیات بر عایدی سرمایه، چهار قلم دارایی یعنی املاک با انواع کاربری و سرقفلی، خودرو، سکه و طلا و جواهرات و همچنین رمزارزها در نظر گرفته شده‌اند.
نکته مهمی درباره روش کاکه ایبو وجود دارد: این روش پس‌انداز برای قطع‌کردن شادی و نشاطتان از خرید نیست؛ برای نمونه، اگر حالتان خوش نیست و با دسته‌گلی زیبا می‌توانید احساس بهتری پیدا کنید، کاکه ایبو جلویتان را نمی‌گیرد. هدف این روش ترک عادت‌های بد در خرید و خرج‌کردن است. خریدکردن برای حال خوب خیلی هم خوب است؛ اما روش کاکه ایبو به ما یاد می‌دهد گاهی خرید‌کردن برای تغییر روحیه اثرات مثبت کوتاه‌مدت دارد و بعدتر پشیمانی هم به بار می‌آورد.
برای ایجاد هر نوع مغازه‌ای به دریافت جواز کسب نیاز داریم. طبق قانون هر شخصی (اعم از حقیقی یا حقوقی) که بدون دریافت جواز کسب شروع به فعالیت کند مرتکب تخلف شده است. قانون برای این دسته از افراد مجازات درنظر گرفته است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها