پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

۱۶ راهکار کاربردی برای ثروتمند شدن

24 خرداد 1401
۱۶ راهکار کاربردی برای ثروتمند شدن

 چگونه پولدار شویم؟

پیروی از عملکرد افرادی که به ثروت رسیده‌اند، یکی از میانبرهای خوب برای پولدار شدن است. البته یادتان باشد، از آنها تقلید نکرده و سعی نکنید دقیقا جای پای آنها قدم بگذارید. بهترین کار این است که از رفتار و شیوه واکنششان به مشکلات، ایده بگیرید. در ادامه، شانزده راهکار اصلی برای رسیدن به ثروت را با هم دنبال می‌کنیم.

۱- سرمایه‌ گذاری کنید

سرمایه‌ گذاری یکی از راه‌های اصلی برای پولدار شدن است. فرقی نمی‌کند چه سنی دارید چون هر زمان که بخواهید می‌توانید الفبای سرمایه‌ گذاری را یاد بگیرید. برای استفاده حداکثر از این روش باید عاقلانه قدم بردارید. با پول کم شروع کنید تا چم و خم سرمایه‌ گذاری دستتان بیاید. هر چقدر که تجربه‌تان در این زمینه بیشتر شود، نرخ سودی که به دست می‌آورید هم افزایش پیدا می‌کند. سرمایه‌ گذاری در بورس هم راه‌حل خوبی برای پولدار شدن است. اما باید مواظب باشید و بی‌گدار به آب نزنید. بهترین کار این است که از ابتدا با آگاهی و دانش، وارد بورس شوید. یکی از بهترین آموزشگاه‌های ایران که در آن می‌توانید صفر تا صد بورس و انواع سرمایه‌ گذاری‌های مالی را یاد بگیرید، «خانه سرمایه» است. به جای این که ثروت خود را به دست شانس بسپارید و راهکارهای افراد غیر حرفه‌ای را روی سرمایه گران‌بهای خودتان پیاده کنید، به سراغ آموزش بروید. بیش از هزار نفر با با شرکت در دوره آموزش ارز دیجیتال و بورس نخبگان خانه سرمایه سودهای زیادی را از آن خود کردند. اگر بخواهید شما هم می‌توانید به جمع آنها ملحق شوید.

۲- شغل رویاهای خودتان را پیدا کنید

در همین ابتدا به شما توصیه می‌کنیم که علاقه‌ خود را جدی بگیرید. افراد ثروتمند کسانی هستند که به دنبال کارهای مورد علاقه خودشان می‌روند. وقتی در کاری علاقه‌ وجود داشته باشد، پیروزی و ثروت نیز از راه می‌رسند. به دنبال جای دادن کار مورد علاقه‌تان در میان خط‌ کشی‌های اجتماعی نباشید. مثلا با خودتان نگویید: «فلان کار را دوست دارم اما کلاس ندارد.» این خلاقیت شما است که به کارتان بها می‌بخشد. تصور کنید که کار مورد علاقه شما، نظافت باشد. چون شما تمیز کردن را خیلی دوست دارید. خب، در این صورت می‌توانید یک شرکت خدمات نظافتی راه بیندازید و افرادی شبیه به خودتان را دور هم جمع کنید. این یعنی با یک تیر، دو نشان زدن. چون هم می‌توانید کار مورد علاقه خودتان را انجام دهید و هم کلاس کارتان را بالا و بالاتر ببرید.

۳- برای خودتان اعتباری دست و پا کنید

تعهد یعنی اعتبار و اعتبار یعنی قدم زدن در میدانی بدون رقیب! برای پولدار شدن باید روی تبدیل شدن به یک آدم خوش قول و متعهد، حسابی جداگانه باز کنید. با وجود اینکه در هر رشته و شغلی افراد زیادی مشغول به فعالیت هستند. اما می‌توان به سادگی آنها را در سه دسته جای داد:

خیل عظیم شاغلان بی‌مسئولیت

شاغلان با تعهد متوسط

شاغلان واقعا متعهد

در اکثر موارد، تعداد انگشت شماری از افراد، واقعا به انجام تعهداتشان اصرار دارند و کارشان را با دل و جان انجام می‌دهند و دقیقاً همین افرادند که گوی سبقت را از دیگران می‌ربایند. برای پولدار شدن، باید به گل سرسبد افراد متعهد و خوش قول تبدیل شوید. یادتان باشد، مهم نیست که در چه زمینه‌ای کار می‌کنید. چون آنچه اهمیت دارد میزان تلاش، مهارت، مسئولیت‌ پذیری و تعهدتان است. این ویژگی‌ها باعث می‌شوند که مشتری، انگشت انتخابش را به جای رقیبانتان به سمت شما نشانه ببرد.

۴- چند جریان در آمد برای زندگی‌تان ایجاد کنید


پولدار شدن، بدون تغییر دادن وضعیت قبلی کاری غیرممکن است. شما نمی‌توانید بدون برداشتن یک قدم، فاصله بین تهران تا شیراز را طی کنید. برای ثروتمندتر شدن هم باید قدم‌های بیشتر و کاملا هدفمندی بردارید. هر چقدر هم که فرد صرفه‌ جویی باشید، تا زمانی که در آمدتان افزایش پیدا نکند، نمی‌توانید ثروتی جمع‌ آوری کنید. اضافه کردن جریان‌های در آمدی به زندگی‌تان راهی مناسب برای پولدار شدن است. برای شروع می‌توانید روی افزایش در آمد از شغل فعلی‌تان تمرکز کنید.

علاوه بر این، افراد زیادی هستند که در کنار شغل اصلی خود به دنبال شغل‌های فرعی هم می‌روند. شغل‌های فرعی ممکن است مثل شغل اصلی در آمد زیادی نداشته باشند. پس برای پولدار شدن باید به سراغ شغل دومی بروید که قابلیت پیشرفت داشته باشد و به مرور زمان میزان در آمدتان را از آن بیشتر کنید.

۵- لطفا با دیدن پول بیشتر، هزینه نتراشید

یکی از پررنگ‌ترین مشکلاتی که در مسیر ثروتمند شدن خیلی از افراد یال و کوپالی بر هم زده، هزینه‌ تراشی است. این گروه از افراد زحمت زیادی برای پول درآوردن می‌کشند. اما از آنجا که قادر به مدیریت درست هزینه و در آمد خودشان نیستند، هرگز ثروتمند نمی‌شوند. این افراد با افزایش در آمدشان، فورا به فکر خرید می‌افتند. درست است که با داشتن پول بیشتر و خریدن چیزهایی که مدت‌ها به آن نیاز داشتیم یا آنها را آرزو می‌کردیم می‌توانیم احساس شادی بیشتری داشته باشیم اما چرا این احساس خوب را برای مدت طولانی‌تری ایجاد نکنیم؟ برای پولدار شدن، باید از این چرخه شوم بیرون بیایید؛ چرخه‌ای که با ورود پول بیشتر به زندگی‌تان، هزینه‌های بیشتری برایتان می‌سازد. هزینه‌هایتان را در همان حدی که قبلا بود، ثابت نگه دارید. اجازه بدهید، جریان پول، راهی اساسی به زندگی‌تان باز کند، نه یک آبراهه کوچک که با اولین نسیم، مسدود می‌شود.

۶- پس‌  انداز را اولویت خود قرار دهید


برای پولدار شدن باید پس‌ انداز داشته باشید. اگر پول خود را برای خرید کالاهای غیرضروری خرج می‌کنید، هرگز ثروتمند نمی‌شوید. در واقع شما به چیزهایی فکر می‌کنید که فقط مدت کوتاهی ارزش دارند. خرید وسایل جدید برای منزل اگرچه خوشایند و مطلوب است، اما نمی‌توانید ماشین لباسشویی هوشمند جدید خود را به پول نقد تبدیل کنید. حتی اگر قصد فروشش را داشته باشید باید آن را به عنوان یک جنس دست دوم بفروشید. برای پولدار شدن باید در آمد خود را به گونه‌ای خرج کنید که قابل برداشت باشد. اگر از این دریچه به آن نگاه کنیم، پس‌ انداز کردن هم نوعی خرج کردن به حساب می‌آید اما به جای از بین رفتن تبدیل به یک پشتوانه می‌شود.

نکته

برای پس‌ انداز کردن نباید هیچ مقدار از پولتان را بی‌ارزش بدانید. اجازه بدهید با یک مثال این موضوع را روش‌تر کنیم. تصور کنید که در کیف پولتان یک اسکناس پنج هزار تومانی دارید. چون این پول، یکه و تنها ته کیف پول شما گیر افتاده، به آن اهمیتی نمی‌دهید و با خودتان فکر می‌کنید که با این پنج هزار تومان کسی پولدار نمی‌شود. در نتیجه، ذهن شما مدام به این سمت می‌رود که با این پنج هزار تومان چه کنم؟ آخر سر هم تصمیم می‌گیرید که با این پول یک بستنی یا آب‌میوه برای خودتان بخرید. برای این‌که پول‌های کم خود را پس‌ انداز کنید، یک قلک در خانه‌ نگه دارید و در پایان هر روز، پول‌های خردتان را درون آن بریزید. بعد از یک سال قلک را باز کنید و آن را به اندوخته پس‌ اندازتان بیفزایید.

۷- به دنبال یاد گیری باشید

یاد گرفتن یعنی بیشتر دانستن و بیشتر دانستن در زمانه‌ای که به عصر اطلاعات مشهور است، یک قدرت به حساب می‌آید. برای پولدار شدن باید در زمینه مورد علاقه خودتان متخصص شوید؛ آن‌قدر که هیچ اطلاعات جدیدی در آن زمینه از دید شما پنهان نماند. اگر لازم است در زمینه کاری خودتان آموزش ببینید و آن را کامل کنید. با افزایش دانش و تخصص، راه‌های ایجاد درآمد جدیدتری به سراغتان می‌آید. تخصص و مهارت چیزهایی هستند که در سخت‌ترین شرایط مالی به داد شما می‌رسند. چون کسی نمی‌تواند آنچه یاد گرفته‌اید را از شما بدزدد یا پس بگیرد!

۸- به‌ روز باشید تا ثروتمند شوید

دنیا هر روز در حال تحول است. یکی از شرایط بی‌بروبرگرد برای پولدار شدن، سازگاری با شرایط جدید است. پایبندی و اصرار بیهوده روی تکنیک‌هایی که سن و سالی از آنها گذشته و دیگر کاربرد چندانی ندارند، تنها هدر دادن زمان و هزینه است. در این صورت خیلی زود از گردونه‌ی رقابت حذف می‌شوید. روزگاری یاهو مسنجر، یکه‌تاز ارتباط آنلاین بود. تقریباً هر کسی که با اینترنت سروکار داشت به یاهو مسنجر هم سری می‌زد تا بتواند با دوستان و اطرافیانش ارتباط برقرار کند. اما بعد از مدتی شبکه‌های اجتماعی جدید جای یاهو مسنجر را پر کردند. اکنون به جای آن برنامه، تلگرام، اینستاگرام، فیسبوک، توییتر، لینکدین و غیره با قامت‌هایی برافراشته و قدرتمند، ایستاده‌اند. دلیل اصلی به عقب کشیده‌ شدن یاهو مسنجر این بود که خیلی دیر به فکر به‌روزرسانی افتاد و در واقع از قافله تکنولوژی عقب ماند. شما این‌گونه نباشید. همیشه به فکر راه‌های بهتر و جدیدتری باشید که بتوانید با کمک آنها مسیر پیشرفت را برای خودتان هموارتر کنید.

۹- خیلی به پول فکر نکنید


وقتی زیاد به پول فکر کنید، دچار یک اختلال در شناسایی ارزش‌های پیرامونتان می‌شوید. به این ترتیب، کیفیت محصولات و خدماتتان را با جیب مشتری تنظیم می‌کنید؛ اگر مشتری حاضر شد پول بیشتری بدهد، شما نیز جنس بهتری به او می‌دهید و اگر نه، بدترین محصول را برایش می‌فرستید یا پایین‌ترین سطح خدمات را برایش اجرا می‌کنید. چیزی شبیه به این ضرب‌ المثل که: «هر چی پول بدی، آش می‌خوری.» با این روش در بلند مدت ضرر می‌کنید. زیرا به جای خرج کردن پول برای کیفیت محصولتان، اعتبارتان را خرج کرده‌اید. سعی کنید که همیشه برعکس این کار را انجام دهید. یعنی برای بیشتر شدن اعتبارتان، پول خرج کنید. اگر مشتری از محصول و خدمات شما راضی باشد، نه تنها به خواهان ثابت محصولاتتان تبدیل می‌شود، بلکه مشتریان بیشتری را به سمت کار شما هدایت می‌کند.

۱۰- به یک استارت‌ آپ بپیوندید


شغل‌های جدید در زمینه‌ تکنولوژی یک راه جدید و تقریبا مطمئن برای ثروتمند شدن به شمار می‌روند. اگر رویای پولدار شدن دارید، می‌توانید یک استارت‌ آپ راه‌اندازی کنید. البته برای شروع باید یک ایده داشته باشید و به سراغ کسانی بروید که در این زمینه یا زمینه‌های مشابه، فعالیت می‌کنند. یک تیم متشکل از افراد توانمند و باهوش تشکیل دهید. شرکت‌هایی مثل گوگل، مایکروسافت و اپل با همین روش پیش رفته‌اند و اکنون به ثروتمندترین شرکت‌های دنیا تبدیل شده‌اند. در ایران نیز شرکت‌های بی‌نظیر زیادی وجود دارند که صاحبان خود را به میلیاردرهایی جوان تبدیل کرده‌اند. یادتان باشد، وقتی بخواهید، هیچ چیز نمی‌تواند مانع از تحقق رویای شما شود. شاید به راه انداختن یک استارت‌ آپ از نظر شما دردسرهای زیادی داشته باشد، در این صورت می‌توانید پولتان را به جای خودتان بفرستید و روی آن استارت‌ آپ سرمایه‌ گذاری کنید.

۱۱- هزینه‌های اضافی خود را کاهش دهید


هزینه های اضافی، چاه‌های کوچک و بزرگی هستند که بر سر راه پولدار شدن شما، دام پهن کرده‌اند. نگاهی دوباره به سبک زندگی و روش خرج کردنتان بیندازید و سعی کنید آن چاه‌های هزینه را بیابید. شاید آنها را در استفاده زیاد از تاکسی دربست پیدا کنید، شاید هم در خریدن چیزهایی که واقعا لازمشان ندارید. تمام تلاش خود را به کار ببندید تا هزینه‌هایتان را روی موارد ضروری متمرکز کنید. در این صورت پول بیشتری در دسترس شما قرار می‌گیرد و می‌توانید آن را به اندوخته پس‌ اندازتان بیفزایید.

۱۲- زودتر شروع کنید

از دیرباز و از زبان انسان‌های زیادی این ضرب‌ المثل قدیمی را شنیده‌ایم که: «سحر خیز باش تا کامروا شوی.» الان و در قرن ۲۱، این توصیه هنوز هم یکی از بهترین‌ چیزهایی است که می‌توان به افراد علاقه‌مند به ثروت یا شهرت هدیه داد. برای پولدار شدن نه تنها باید صبح‌ها زودتر از خواب بلند شوید بلکه باید زودتر از بقیه دست به کار شده و افکارتان را عملی کنید. یادتان باشد، پیدا کردن زمان مناسب برای آغاز کردن، یک سراب پوچ است. به قول زیگ زیگلار، لازم نیست حتما عالی باشی تا شروع کنی، ولی حتما باید شروع کنی تا بتوانی عالی باشی.

۱۳- با تنبلی خداحافظی کنید

هیچ‌گاه آب پولدار شدن و عقب انداختن کارها در یک جوی جمع نمی‌شود. از بین این دو باید یکی را انتخاب کنید. بهترین راه برای مقابله با تنبلی، اجرای قانون ۵ ثانیه است. قانون ۵ ثانیه، ساز و کار آسانی دارد به این ترتیب که وقتی می‌خواهید کاری را شروع کنید، از عدد ۱ تا ۵ را می‌شمارید. وقتی به ۵ رسیدید، باید سریع از وضعیت قبلی خودتان خارج شوید و به سمت انجام کارتان بروید. با این قانون، شما فکر کردن درباره انجام آن کار را دچار اختلال می‌کنید و مدار عمل‌ گرایی‌تان فعال می‌شود. البته این روش را فقط در مورد کارهایی انجام دهید که قبلا درستی انجام آنها بر شما ثابت شده است و فقط در انجام دادنش گیر کرده‌اید.

۱۴- هرگز کارت بانکی را با خود حمل نکنید


برای صرفه‌ جویی در هزینه‌ها توصیه می‌شود تا حد امکان کارت بانکی‌تان را همراه خود بیرون نبرید. برای پولدار شدن لازم است که از خرید وسایل غیرضروری خودداری کنید. وقتی کارت بانکی را در همه جا با خود به همراه دارید، خیلی زود در برابر پیشنهادهای خرید وسوسه شده و دست به کارت می‌شوید. پس بهتر است کارتتان را در خانه جا بگذارید.

۱۵- به مدیر خواسته‌هایتان، تبدیل شوید

برای ثروتمند شدن باید توقعات خود را مدیریت کنید. اگر مدام پولتان را برای وسایلی مثل عینک آفتابی، لوازم آرایش، لباس، کیف، کفش و غیره خرج کنید، نمی‌توانید به رویایتان جامه‌ عمل بپوشانید. خودتان را اینطور قانع کنید که همه‌ این وسایل در ابتدا جذاب هستند. اما بعد از مدتی همه چیز برایتان عادی می‌شود. درست است که انجام این کار تا مدتی شما را ناراحت می‌کند اما این یک گام برای پولدار شدن و مهم‌تر از آن قدمی برای خود سازی است.

۱۶- به سراغ خدمات بروید یکی دیگر از راه‌های عالی برای پولدار شدن، راه‌اندازی یک شرکت خدماتی است. این کار باید با توجه به نیاز همشهریان یا هم‌محله‌ای‌ها انجام شود. ابتدا تحقیق کنید و بفهمید که در منطقه‌ زندگی شما، مردم بیش‌تر به چه چیزی نیاز دارند. به عنوان مثال، اگر در منطقه‌ای زندگی می‌کنید که بیش‌تر جمعیت آن را قشر سالمند تشکیل می‌دهند، می‌توانید یک شرکت خدماتی برای تهیه مایحتاج زندگی، تمیز کردن منزل، شستشوی لباس و … راه‌اندازی کنید. اگر در یک محله‌ با میانگین سنی پایین‌تر زندگی می‌کنید، یعنی ساکنین محله‌ شما اغلب وقت خود را سر کار می‌گذرانند. پس باید کودکانشان را به یک فرد مطمئن بسپارند. شما می‌توانید با راه‌اندازی یک شرکت و استخدام افراد مسئول و متعهد، این کار را برای آن‌ها انجام دهید و در مقابل دستمزد دریافت کنید.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها