جمعه, 28 اردیبهشت 1403 2024,May

اینترنت ماهواره ای را از کجا می توان خرید؟

24 خرداد 1401
اینترنت ماهواره ای را از کجا می توان خرید؟

این روزها بحث استفاده از اینترنت ماهواره‌ای بسیار داغ است. اینترنتی که ایلان ماسک گفته خدمات‌رسانی آن تا شهریور به صورت گسترده آغاز می‌شود و تخمین زده شده که به رودی این تعداد به نیم میلیون نفر هم برسد.

در حال‌حاضر، سرویس اینترنت ماهواره‌ای در مرحله آزمایش قرار دارد و از سال ۲۰۱۸ تاکنون بیش از ۱۷۰۰ ماهواره به فضا ارسال شده است. ایلان ماسک، تعداد کاربران فعال کنونی اینترنت ماهواره‌ای خود را ۶۹ هزار و ۴۲۰ نفر عنوان کرد.

 

دستگاه اینترنت ماهواره‌ای در ایران فروخته می‌شود؟

این افراد در حال حاضر در شرایط آزمایشی از این خدمات استفاده می‌کنند و اینترنت ماهواره‌ای در هیچ نقطه از ایران در دسترس نیست با این حال تعدادی از سایت‌های اینترنتی، فروش این دستگاه‌ها را آغاز کرده‌اند. در حالی که خدمات اینترنت ماهواره‌ای هنوز وارد ایران نشده‌ است.

میلاد نوری درباره تقلبی بودن این موضوع به تجارت‌نیوز می‌گوید: «در حال حاضر یک سری سایت‌های فروش در ایران راه افتاده‌اند اما این‌ها تقلبی هستند. چون این دستگاه‌ها هنوز وارد ایران نشدند و تصاویری است که از سایت‌های خارجی برداشته‌اند و صحت ندارند.»

سایت‌های تقلبی با نصف قیمت

مهم‌ترین نکته‌ای که وجود دارد این است که قیمت اصلی این دستگاه‌ها در کشور آمریکا ۴۹۹ دلار است که اگر این دستگاه وارد ایران شود، قطعا هزینه بیش‌تری هم خواهد داشت. اما برخی از سایت‌ها و کانال‌های تلگرامی مدعی شده‌اند که این دستگاه را با ۲۹۸ دلار می‌توانند به دست مشتری برسانند. اما بسیار واضح است که این اتفاق رخ نخواهد داد و این سایت‌ها و فروشنده‌ها تقلبی هستند.

 

 

میلاد نوری درباره هزینه ورود این برنامه‌ها ادامه می‌دهد: «بعد از گرفتن مجوز احتمالا وارد کردن این دستگاه قانونی نباشد و این کار به صورت قاچاقی انجام شود. که طبیعتا برای کاربران ایرانی، هزینه‌ای بیش‌تر از ۵۰۰ دلار دارد.»

هزینه استفاده از خدمات اینترنتی

هرچند که نام ایران در لیست کشورهایی که توانایی استفاده از این خدمات را دارند، دیده می‌شود. اما معلوم نیست که ایران قصد داشته باشد که از این خدمات استفاده کند یا خیر. نکته دیگر این‌که مشخص نیست که نحوه پرداخت هزینه این خدمات به موضوع تحریم‌ها ارتباط داشته باشد یا خیر.

در واقع مجلس به دنبال مسدودسازی اینترنت هستند، به نظر نمی‌رسد با دیدگاهی که مجموعه‌ی دولت آینده و مجلس نسبت به اینترنت دارند، اینترنت ماهواره‌ای فرصتی برای خودنمایی داشته باشد.

در حال‌ حاضر، کاربران عادی برای دریافت این سرویس اینترنت، باید ماهانه ۹۹ دلار (دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) پرداخت کنند که البته ۴۹۹ دلار (۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان) نیز برای خرید تجهیزات اولیه از قبیل روتر و دیش استارلینک نیاز است.

تجارت نیوز

اخبار مرتبط
اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس موافقت کند، روزهای غیرکاری هفته در کل کشور مثل شرایط فعلی تهران به دور روز افزایش پیدا می‌کند؛ خانوارها وقت بیشتری برای دورهم بودن دارند، آرزومندان خواب در صبح روز جمعه به مراد دلشان می‌رسند و از این به بعد احتمالاً آرزوی خواب در صبح روز یکشنبه را خواهند داشت! فعالان اقتصادی نیز با افزایش مطابقت تعطیلات هفتگی کشور با جهان می‌توانند بیشتر و بهتر به تجارت و امور اقتصادی بپردازند.
در سال‌جاری دریافت لاستیک دولتی با کمی تغییرات همراه بوده و برای دریافت این محصول باید مدارکی مانند برگ سبزخودرو، کارت ماشین و کارت ملی صاحب خودرو را داشته باشیم و به نشانی اینترنتی kala.ntsw.ir مراجعه کنیم.
به نظر می‌رسد که تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در اقتصاد بی‌تاثیر نبود. این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: البته در ایام کرونا ثابت شد که خیلی از شاخ و برگ‌های دولت زیادی است و می‌توان خیلی از کارها را به راحتی پیش برد. رشیدی‌کوچی در خصوص اینکه چه کسانی مخالف تعطیلی شنبه‌ها بودند، گفت: آن طیفی که خیلی تلاش می‌کردند تا شنبه تعطیل نشود، برخی از دوستان جبهه پایداری بودند و همچنین عزیزانی که نگاهشان به دولت خیلی نزدیک است. به نظر می‌رسید که نگاه دولت تعطیلی پنج‌شنبه بود.
در لایحه جدید دولت، تبصره ۱ ماده ۷ قانون کار به این شکل اصلاح شده که در کلیه مشاغل – چه مستمر و چه غیرمستمر- حداکثر مدت قرارداد موقت ۵ سال است و بعد از ۵ سال اگر کارگر همچنان در آن شغل که فرقی نمی‌کند مستمر باشد یا غیرمستمر، اشتغال داشته باشد، قرارداد او به قرارداد کار دائم تبدیل می‌شود. طبیعی‌ست که بازهم اگر کارگاه تعطیل شود یا کار خاتمه یابد، قرارداد قابل خاتمه یافتن است.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها