جمعه, 14 اردیبهشت 1403 2024,May

زنان سرپرست خانوار بخوانند

24 خرداد 1401
زنان سرپرست خانوار بخوانند

به گزارش بانک اول زنان سرپرست خانوار در ایران با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کنند. مهمترین مشکل زنان سرپرست خانوار در کشورمان، معضلات اقتصادی است.  فقط حدود یک سوم زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی قرار دارند.

البته اخیرا دولت بسته ای ویژه را برای کمک به تامین مسکن بخشی از زنان سرپرست خانوار در دستور کار قرار داده است. همچنین شهرداری تهران نیز برنامه ای تابستانه را ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در نظر گرفته است.

 

 زهرا بهروز آذر ، مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران گفت: کلاس‌های تابستانه امید ویژه‌ی فرزندان زنان سرپرست خانوار در مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

 

او با اعلام این خبر گفت: هدف از برگزاری طرح «مدرسه تابستانه امید»، توجه به اوقات فراغت هدفمند و توان‌افزایی فردی-اجتماعی و توسعه مهارت‌های فنی فرزندان زنان سرپرست خانوار است.

مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران این طرح را مشتمل بر 6دوره آموزش عنوان کرد و گفت: در این دوره براساس به روز رسانی اطلاعات سامانه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، نیازهای فرزندان در زمینه های مختلف آموزشی، مشاوره ای، اشتغال و مهارت آموزی احصاء شده و فرزندان می‌توانند حسب علاقه و متناسب با دانش خود، در شش دوره ثبت‌نام نمایند

برای نمونه در دوره توان‌افزایی فردی، سرفصل‌هایی مانند خودشناسی، مهارت جرات‌مندی و روش‌های تقویت اعتماد به نفس، دیده شده است و یا در دو دوره توان‎ افزایی مهارت‌های خانوادگی و اجتماعی، آشنایی با دوران بلوغ و چالش‌های آن، شیوه‌های تعامل با اعضای خانواده، مهارت دوست‌یابی و پایداری روابط دوستانه، بهداشت فردی و خانوادگی و خود مراقبتی معنوی وذهنی، مدنظر است.

به گفته ایشان ، در دو دوره مهارت‌های شغلی و توسعه کسب و کار فردی نیز فرزندان زنان سرپرست خانوار با سواد رسانه، اصول و تکنیک‌های شرکت در مصاحبه دانشگاهی و امور استخدامی، کسب و کار دیجیتال، تعمیر موبایل، طراحی لباس، آشپزی، سوزن دوزی و ... آشنا خواهند شد.

بهروز آذر در ادامه گفت: به همین منظور ثبت‌نام از فرزندان زنان سرپرست خانوار عضو سامانه شهرداری تهران با مشارکت مدیران امور بانوان مناطق ۲۲ گانه، انجام شده است و علاقه مندان متناسب با سن و جنسیت در کلاس‌های ثبت‌نام شده، شرکت خواهند کرد. تمام دوره‌های آموزشی به شیوه مجازی (آنلاین) برگزار می‌گردند و بخش‌های مهارتی و فنی که قابلیت آموزش به شیوه مجازی را ندارد، نیز با رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونا و با حفظ فاصله اجتماعی، به شیوه حضوری برگزار خواهند شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل امور بانوان، وی گفت: در پایان از مشارکت همه عزیزان در این طرح خداپسندانه صمیمانه متشکریم و آرزو می‌کنیم برگزاری این دوره‌های آموزشی زمینه ارتقای مهارت و توسعه کسب و کار فرزندان زنان سرپرست خانوار را بیش از گذشته مهیا سازد.

اخبار مرتبط
وی با بیان اینکه راه اندازی سامانه یا کانال سوت‌زنی برای مشاوران املاک از دیگر راهکارها برای جلوگیری از تخلف مشاوران املاک برای قرارداد اتباع غیر مجاز است گفت: افراد می توانند در صورتی مشاور املاکی این تخلف را انجام داد موضوع را به متولی رسیدگی اطلاع دهد.
این در حالی است که سازمان بیمه سلامت هیچ ارتباطی با این شرکت‌ها نداشته و این سازمان به عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر پایه سلامت کشور، هرگز برای بیمه‌کردن و ارائه خدمات دیگر با افراد از تماس تلفنی استفاده نمی‌کند؛ لذا، این امر با هدف سودجویی و کلاهبرداری انجام می‌گیرد.
بخش عمده‌ای از اصلاحات در این زمینه پیرامون امنیت شغلی کارگران است که رعیتی فرد، معاون وزیرکار درباره اصلاح قانون کار و پیشنهادات دولت گفته است: قبلاً برای مشاغل غیرمستمر و پروژه‌ای این قانون در دولت قبل مطرح شد که اگر پروژه بیش از چهار سال طول کشید، تا پایان پروژه کار کارگر به صورت دائمی ادامه پیدا کند و در غیر این صورت مشمول مقرری بیمه بیکاری شوند. چون قبلاً کارگران پروژه‌ای مشمول مقرری بیمه بیکاری نبودند. از اسفندماه گذشته کلیه نیروهای پروژه‌ای مشمول این قانون شدند.
ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش‌وپرورش در راستای اجرای ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و بنا بر مفاد دستورالعمل نحوه برگزاری امتحان عمومی و تخصصی برای استخدام ۱۹ هزار و ۱۷۹ نفر مربی امور تربیتی و سبک زندگی، مربی امور تربیتی و مشاوره، مربی تربیت بدنی و سلامت و مشاور تخصصی، ۱۷ بهمن امسال آغاز و مقرر شده بود ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ برگزار اما با تغییر زمان آزمون، برگزاری آن به روز جمعه چهاردهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ موکول شد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها