به گزارش بانک اول به نقل از ایسنا، مصطفی سالاری در نشستی خبری با اشاره به برخی اقدامات تامین اجتماعی در سالهای اخیر اظهار کرد: نسخه نویسی الکترونیک سالهاست در قوانین مختلف الزام و تاکید بر اجرای آن وجود داشته و به علت عدم مهیا بودن زیرساختهای لازم معطل مانده بود.
نسخه نویسی الکترونیک نیازمند پهنای باند بالای اینترنت نیست
وی افزود: از لحاظ زیرساخت فنی برای نسخه نویسی، کفایت لازم وجود داشت و نیاز به امکانات گسترده و پهنای باند بالا ندارد.این کار باید شروع میشد. از خرداد سال گذشته گام اول عملیاتی آن که عدم نیاز به تمدید اعتبار دفترچه ها بود برداشته شد تا اینکه از اسفندماه اعلام کردیم دیگر دفترچه جدید صادر نمیکنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه کار بسیار سخت بود با این حال مشکلات آن از آنچه پیش بینی کرده بودیم، کمتر بود گفت: به هرحال این مراحل باید طی میشد و نواقص و مشکلات در حال اجرا حل شوند. امروز معتقدیم در هرجای ایران می توان نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی کرد. این ادعا را به لحاظ فنی اثبات میکنیم. نزدیک به 100 درصد داروخانه به سامانه ما متصل شدهاند و پیشرفت کار خوب بوده است.
وی ادامه داد: در این مسیر، دریافت خدمات درمانی بیمهشدگان در بیمارستانهای دولتی در شهرهای فاقد مراکز ملکی رایگان شد. برای بیماریهای صعب العلاج، خاص و مزمن، مشروط به تشکیل پرونده، در غالب موارد هزینه درمان رایگان و در برخی موارد رایگان شده است که این موضوع تصویب شده و سازوکار اجراییاش را فراهم کردهایم.
قیمت تجهیزات اروتز و پروتز متناسب با قیمت بازار شده است
سالاری با بیان اینکه قیمت تجهیزات اروتز و پروتز تقریبا 10 برابر و متناسب با قیمت بازار شده است گفت: در حوزه درمان به سمت استقرار عدالت حرکت کردیم. تصویب راه اندازی 61 مرکز درمانی در نقاط مختلف کشور بر حسب رعایت سطح بندی خدمات درمانی و در این راستا صورت پذیرفته است. همچنین 357 تخت بیمارستانی ظرف یکسال گذشته اضافه کردهایم.
تسویه عمده مطالبات مراکز درمانی خصوصی و پاراکلینکی و دانشگاهی
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه عمده مطالبات مراکز درمانی خصوصی و پاراکلینکی و دانشگاهی تسویه شده است گفت: به برخی مراکز که در نسخه نویسی الکترونیک همکاری خوبی نداشتند معوقاتی داریم. امروز اعلام میکنم که بابت مطالبات 1399، یک ریال مطالبه پرداخت نشده، نداریم و مطالبات سال 99 کامل تسویه شده است. مطالبات نسخه نویسی الکترونیک را هم به روز می پردازیم و تسویه می کنیم.
وی با اشاره به اجرای طرح 3070 و غیرحضوری شدن 30 خدمت تامین اجتماعی طی چندماه اخیر برای کاهش 70 میلیون مراجعه به شعب گفت: ارتقای سیستم مداوم انجام شده و شعب و کارگزاریهای ما هم واقعا خلوت تر شدهاند. امیدواریم شمار این خدمات به 40 خدمت افزایش یابد.
وی به وصول مطالبات دولت از سازمان اشاره کرد و گفت: در 18 ماه اخیر بیش از 120 هزار میلیارد تومان از دولت وصول کرده ایم و 20 هزار میلیارد تومان دیگر ظرفیت داریم که دریافت کنیم.
دریافت مصوبه واگذاری 69000 میلیارد تومان سهام توسط تامین اجتماعی
سالاری ادامه داد: 10 روز گذشته مصوبه واگذاری 69 هزار میلیارد تومان سهام را دریافت کردهایم، همچنین 2000 میلیارد تومان سهام ترجیحی قطعی شد و سال گذشته نیز 34 هزار و 500 میلیارد تومان وصول کرده بودیم که حدود 120هزار میلیارد تومان میشود و هزینه ناشی از افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی را برای امسال و تا سه سال آینده تضمین میکند و از حیث تامین منابع مشکل و دغدغه اساسی نداریم که البته نیازمند مدیریت صحیح داراییهاست.
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید