پنجشنبه, 1 آذر 1403 2024,November

آیا می‌توان سهمیه بنزین را انتقال داد؟/اگر کارت سوخت خود را گم کردیم چه کنیم؟

24 خرداد 1401
 آیا می‌توان سهمیه بنزین را انتقال داد؟/اگر کارت سوخت خود را گم کردیم چه کنیم؟

به گزارش بانک اول استفاده اجباری از کارت سوخت، ابتدا از تهران، کرج، اصفهان و تبریز آغاز شد و دولت دوازدهم چهار سال پس از تک‌نرخی شدن بنزین اقدام به استفاده از کارت سوخت‌ کرد و شاید به همین دلیل هنوز هم برخی از مردم، سوالاتی درباره کارت سوخت دارند که در ادامه به این سوالات می‌پردازیم.

 

سهمیه سوخت چقدر اعتبار دارد؟

فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی تیرماه در گفتگو با ایسنا اعلام کرده بود: مالک هر خودرو تنها می‌تواند سهمیه ۹ ماه گذشته را (۵۴۰ لیتر برای خودروهای سواری و ۲۲۵ لیتر برای موتورسیکلت‌ها) در کارت سوخت شخصی خود ذخیره کنند.

بنابراین، سهمیه سوخت خودروهای شخصی که سقف ۹ ماهه آن‌ها تکمیل شده و به سقف ۵۴۰ لیتر ذخیره رسیده باشد، اضافه نمی‌شود.

چگونه رمز کارت سوخت را بازیابی کنیم؟

رمز همه کارت‌ها، چهار رقم آخر کد ملی مالک کارت سوخت است و افرادی که نمی‌توانند با استفاده از چهار رقم آخر کد ملی صاحب کارت سوخت، سوخت‌گیری کنند، باید به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در سراسر کشور مراجعه کنند تا رمز جدید دریافت کنند.

امکان انتقال سهمیه به کارت دیگر وجود دارد؟

جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران همان سال‌های اول صدور کارت سوخت به شانا گفته بود: امکان جابه‌جایی سهمیه بنزین بین کارت های هوشمند وجود ندارد و چنین برنامه‌ای هم برای آن نداریم. چنین موضوعی در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و سامانه هوشمند سوخت طرح نشده است و مصوبه‌ای نیز در این باره نداشته‌ایم.

اگر کارت سوخت خود را گم کردیم چه کنیم؟

صدور کارت سوخت هوشمند المثنی فقط از طریق دفاتر پلیس +۱۰ مقدور است البته متقاضیان همچنین می‌توانند، رمز کارت سوخت خود را در این دفاتر حذف کنند.

مدارک لازم برای صدور درخواست اشخاص حقیقی، اصل شناسنامه، کارت ملی هوشمند یا گذرنامه است.

در صورتی که متقاضیان درباره نحوه پیگیری کارت سوخت سوالی داشته باشند، می‌توانند به سایت WWW.NIOPDC.IR مراجعه کنند یا با شماره پاسخگویی ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند/تجارت نیوز

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دیدگاه کاربران
مهدی حاجیلی
ارسال شده در : چهارشنبه 25 خرداد 1401

من نوعی که ماشین ندارم کارت سوختم ندارم چیکار کنم برای این ی راهکار درست کنید

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها