جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

آیا تعطیلات ستاد کرونا برای کارگران جزء اضافه کاری محسوب می شود؟

24 خرداد 1401
 آیا تعطیلات ستاد کرونا برای کارگران جزء اضافه کاری محسوب می شود؟

به گزارش بانک اول مشاور روابط کار اظهار کرد: طبق قانون اضافه کاری زمانی تایید می شود که کارگر یا در روز کارگر یا تعطیل رسمی مشغول به کار باشد.

آرمین خوشوقتی  گفت: در ماده 62 و 63 قانون کار سه نوع تعطیل روز برای کارگران تعریف شده که شامل تعطیل جمعه، تعطیلات رسمی و یازدهم اردیبهشت (روز کارگر) می باشد. تعطیلات رسمی تنها بر اساس پیشنهاد هیات وزیران به روسای قوه مقننه و قوه مجریه است.

خوشوقتی اضافه کرد: طبق قانون اضافه کاری زمانی تایید می شود که کارگر یا در روز کارگر یا تعطیل رسمی مشغول به کار باشد.

وی عنوان کرد: اخیرا ستاد کرونا تعطیل رسمی اعلام نکرده، در واقع تعطیل سراسری برای صنوف بوده یعنی اینکه آنها باید بسته باشند اما به این معنی نیست که کارگران اصناف کار نکنند. به عنوان مثال اگر شخصی کارگاه کفاشی داشته باشد در آن روز کرکره مغازه باید پایین باشد اما به عنوان مثال می توان کارگران را در کارهای دیگری مثال نظافت یا منظم کردن محیط کار بکار گرفت.

مشاور روابط کار بیا کرد: در تمام اعلامیه های ستاد کرونا، تعطیلی سراسری ذکر شده، بنابراین تعطیلی سراسری با رسمی تفاوت دارد. هر زمانی در اطلاعیه ای اعلام شود که تعطیل رسمی است، آن موقع می توان برای کارگر با نرخ 1.4 درصد اضافه کاری محاسبه کرد. بنابراین تعطیلات اخیر ستاد کرونا برای بخش خصوصی و مغازه ها الزام آور نیست ضمن اینکه باید کرکره ها پایین باشد تا مشتری ها مراجعه نکنند.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها