جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

علائم کرونای دلتا در کودکان چیست؟

24 خرداد 1401
 علائم کرونای دلتا در کودکان چیست؟

به گزارش بانک اول روح‌الله شیرزادی، فوق تخصص ریه کودکان با حضور در شبکه سلامت با اشاره به بیماری کرونا در کودکان اظهار کرد: متاسفانه این روز‌ها ابتلای کودکان به ویروس کرونا شدت بیشتری پیدا کرده است، به طوریکه بیشتر بیماران بستری در بیمارستان‌ها، کودکان هستند.

او افزود: با توجه به وضعیت ابتلای کودکان به کرونای دلتا که این روز‌ها در کشور شیوع پیدا کرده، ممکن است کودکان بیشتری به ویروس دلتا کرونا مبتلا شده و در زنجیره انتقال قرار گرفته باشند.

شیرزادی با اشاره به اینکه کودکان به راحتی می‌توانند بیماری را به دیگران منتقل کنند، افزود: کرونای دلتا نسبت به گونه اصلی چند ویژگی دارد، یکی از ویژگی‌ها این است که سرعت انتقال آن بسیار بیشتر بوده و قدرت سرایت آن نسبت به ویروس ووهان بالاتر است، البته باید توجه کرد که در جهش ویروس آلفا یک نفر می‌تواند چهار نفر را مبتلا کند، اما در ویروس دلتا یک نفر می‌تواند ۱۱ الی ۱۳ نفر را مبتلا کند.

این فوق تخصص ریه کودکان با اشاره به اینکه سرعت انتقال ویروس و تعداد افرادی که می‌تواند درگیر کند در گونه دلتا بیشتر است، ادامه داد: به طورکلی علائم ویروس کرونا شبیه به هم هستند، اما علائمی مانند حالت سرماخوردگی، گلودرد، اسهال، استفراغ، بدن درد و سردرد ممکن است در کودکان مبتلا به کرونای دلتا دیده شود البته سرفه کمتر دیده شده است.

او بیان کرد: با این حال اگر علائم شدت پیدا کند، ویروس می‌تواند ارگان‌های دیگر را هم نیز درگیر کند، حتی مسائل ریوی ممکن است ایجاد شود و عوارض التهابی را بروز دهد. علائم بیماری در سنین پایین می‌تواند غیر اختصاصی باشد، با توجه به خفیف بودن علائم بیماری در کودکان و احتمال پایین بستری آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه باید اقدامات پیش بیمارستانی و پیشگیرانه با دقت بسیار بالایی صورت بگیرد.

شیرزادی یادآوری کرد: ممکن است این ویروس با علائم خیلی خفیف مانند تب، سرفه و یا علائم گوارشی مانند اسهال، دل پیچه، استفراغ و دل درد ظاهر شود، البته علائم شایع در بالغین مانند سرفه، تب، بدن درد و تنگی نفس است که الزاماً در کودکان دیده نمی‌شود./شهرارانیوز

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها