ﺳﻪشنبه, 13 آذر 1403 2024,December

تکلیف لایحه دائمی شدن همسان‌سازی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟

24 خرداد 1401
تکلیف لایحه دائمی شدن همسان‌سازی بازنشستگان تأمین اجتماعی چه شد؟

به گزارش بانک اول، مروتی (بازنشسته کارگری) ضمن اظهار نگرانی بابت موضع‌گیری‌های اخیر وزراء در ارتباط با سهم تامین اجتماعی از ثروت‌های ملی به خبرنگار ایلنا گفت: توقع داریم نمایندگان مجلس در اولین فرصت، لایحه دائمی شدن همسان‌سازی را تصویب و ساختار‌های لازم را فراهم کنند تا دولت به پرداخت بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی مجاب شود.

وی با تاکید بر اینکه آینده بازنشستگان و شاغلان در گروی پرداخت‌های دولت است، گفت: سهم بازنشستگان کارگری از لایحه دائمی شدن همسان‌سازی، پرداخت بدهی‌های دولت به سازمان در یک بازه زمانی چندساله است؛ اگر همین هم به تصویب نرسد و دولت موظف به تسویه بدهی در ظرف چندسال نگردد، آینده سازمان و بیمه‌شدگان محروم آن دچار مشکل خواهد شد.

او تاکید کرد: نمایندگانی که با رویکرد حمایت از ضعفا و مستضعفان به سر کار آمده‌اند باید توجه بیشتری به مطالبات بازنشستگان کم درآمد تامین اجتماعی داشته باشند؛ تامین اجتماعی برای تداوم همسان‌سازی نیاز به بودجه و اعتبار دارد؛ حالا که اعتبار مجزا برای همسان‌سازی به سازمان نمی‌دهند، لااقل بدهی‌های دولت به سازمان را بپردازند تا همسان‌سازی امکان تداوم داشته باشد.

به گفته این بازنشسته کارگری، سازمان اگر اعتبار نداشته باشد، نمی‌تواند تعهدات خود را در قبال بازنشستگان و بیمه‌شدگان اجرایی کند؛ ما توقع داریم در دولت سیزدهم وضع معاش بازنشستگان بهبود یابد پس در اولین قدم، باید مقدمات پرداخت بدهی‌های انبوه دولت و اجرای قانون دائمی شدن همسان‌سازی فراهم شود./ایلنا

اخبار مرتبط
طبق این مصوبه، در سال ۱۴۰۴ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده موضوع ماده (۷) و نرخ مالیات بر ارزش افزوده و جریمه موضوع بند ‌‌(ب) ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده به میزان ‌یک ‌واحد درصد به‌عنوان سهم دولت افزایش می‌یابد تا کل نرخ مالیات بر ارزش افزوده برابر (۱۰) واحد درصد گردد.
قانونگذار برای کسانی که در مشاغل سخت و زیان آور مشغول کارند، مزایایی درنظر گرفته است به نحوی که می توانند بدون شرط سنی و با داشتن ۲۰ سال سابقه مستمر بازنشسته شوند.همچنین باید روزی ۶ ساعت و هفته ای ۳۶ ساعت کار کنند و اضافه کاری درباره مشاغل سخت و زیان آور ممنوع است.
هم‌اکنون افتتاح حساب برای افراد زیر 18 سال به این شکل است که فرد شخصاً یا از طریق ولی، قیم یا وصی خود می‌توانند نسبت به افتتاح حساب بانکی اقدام کنند. در انواع حساب‌های افتتاح‌شده و بعد از رسیدن به 18 سال تمام، امکان برداشت فقط توسط خود فرد امکان‌پذیر است.
نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای ضمن کاهش مالیات واحدهای تولیدی، تخفیف مالیاتی برای خانوارهای دارای سه فرزند و بیشتر را تصویب کردند.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها