جمعه, 2 آذر 1403 2024,November

کلاهبرداری از کاربران با وعده اعطای وام بدون ضامن

24 خرداد 1401
کلاهبرداری از کاربران با وعده اعطای وام بدون ضامن

به گزارش بانک اول،سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا اظهار کرد: در بند «ه» ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری آمده است که خرید و فروش هر گونه امتیاز مجوز و تبلیغ وام جرم است.

 

وی افزود: سودجویان با استفاده از این ترفند در شبکه‌های اجتماعی تبلیغات را انجام می‌دهند که صددرصد این تبلیغات دروغین و کذب است.

 

سرهنگ پاشایی تصریح کرد: سال گذشته بانک مرکزی در کمیته تعیین محتوا‌ها و مصادیق مجرمانه مصوب و اعلام کرد هر کسی که تبلیغ اهدای وام بدون ضامن را در فضای مجازی انجام دهد، مجرم شناخته می‌شود.

 

وی افزود: متاسفانه در پلتفرم‌های داخلی از قبیل دیوار، شیپور و … این مصادیق مجرمانه را مشاهده می‌کنیم.

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا بیان کرد: در صورت مشاهده این گونه جرایم علاوه بر معرفی شخص انتشار دهنده تبلیغات اهدای وام بدون ضامن در فضای مجازی به مراجع قضایی، مسئولان سایت‌هایی که در آن جرایم رخ داده نیز به مرجع قضایی معرفی خواهند شد.

 

به گفته سرهنگ پاشایی کلاهبرداران با یک ترفند کاملا مهندسی شده کاربران را در موقعیت‌های از پیش تعیین شده قرار داده و با فریب آن‌ها اقدام به کلاهبرداری مالی از هموطنان می‌کنند، لذا به هیچ عنوان نباید فریب این گونه افراد را خورد.

اخبار مرتبط
با توجه به افزایش موارد قطعی برق در شهرهای مختلف، احتمال گیر افتادن افراد در آسانسور بیشتر شده است. این موقعیت می‌تواند دلهره‌آور باشد، اما با رعایت اصول ایمنی می‌توان آن را به‌خوبی مدیریت کرد.
سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران با اشاره به کمیسیون پزشکی بنیاد شهید اظهار کرد: مسئله کمیسیون پزشکی بنیاد شهید که مدت‌ها دچار وقفه شده و همین وقفه موجب شد که حدود پنجاه و شش هزار نفر در صف انتظار باشند حل شده است. با اعزام چند هیئت به استان‌ها، کمیسیون پزشکی، هر هفته در سه استان و در هر استان دو نوبت تشکیل می‌شود.
: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی شود، می تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.
آیفون ۱۴: این گوشی از ابتدا با مجوز رجیستری وارد بازار ایران شد و هیچ مشکلی برای ثبت گوشی‌های وارداتی نداشت. بسیاری از مدل‌های آیفون ۱۴ در بازار ایران در دسترس هستند. آیفون ۱۵: مانند آیفون ۱۴، آیفون ۱۵ نیز به‌طور رسمی رجیستر شد و حالا از طریق واردات مسافری و تجاری در دسترس است. آیفون ۱۶: این مدل به‌تازگی به بازار ایران وارد شده و مجوز رجیستری خود را دریافت کرده است. بنابراین، آیفون ۱۶ هم از لحاظ رجیستری مشکلی ندارد و می‌توان آن را به‌صورت قانونی در ایران استفاده کرد.

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید

captcha


امتیاز:

دسته بندی مقالات
آخرین مقالات
تگ ها