به گزارش بانک اول، در حالی که بازنشستگان در انتظار تصویب لایحه دائمی شدن همسانسازی هستند و بازنشستگان کارگری به طور مشخص توقع دارند ۸۹ هزار میلیارد تومان دیده شده در قانون بودجه هرچه زودتر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت شود، نمایندگان مجلس در تلاش هستند اعتبار برای همسانسازی حقوق هیات علمیها فراهم کنند. مروتی بازنشسته کارگری در انتقاد از این سیاستهای یک بام و دوهوا گفت: آیا بازنشستگان زیر خط فقر و سازمان تامین اجتماعی مهمتر هستند و اولویت بیشتری دارند یا هیات عملیها که همین الان هم نجومیبگیر هستند و چند برابر یک بازنشسته حقوق میگیرند؟
علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درباره رفع موانع در اجرای همسانسازی حقوق هیأت علمی دانشگاهها که با حضور زلفیگل وزیر علوم، حاجی بابائی ومفتح رئیس و عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات، دهمرده رئیس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش، معاونان قوانین و نظارت مجلس، معاون دیوان محاسبات و رؤسای ۵ دانشگاه شریف، بهشتی، امیرکبیر، تربیت مدرس و تهران برگزار شد، گفت: در این نشست راهکارهای بودجه برای رفع موانع جهت همسانسازی حقوق هیأت علمی بررسی شد.
وی با بیان اینکه دیوان محاسبات به نحوه پرداخت حقوق به هیأت علمی ایراداتی گرفته که این مسئله با اتخاذ راهکارهایی حل خواهد شد، افزود: ایراد وارده این بود که ردیف بودجهای مربوط به این مهم، در سقف دوم قانون بودجه ۱۴۰۰ دیده شده و با توجه به اینکه سقف دوم درآمدی بودجه هنوز به طور کامل محقق نشده، قانون همسانسازی نیز نباید اجرایی شود.
مروتی میگوید: کاش اینهمه اهتمام که برای همسانسازی حقوق هیات عملیها دارند، برای تصویب لایحه دائمی شدن همسانسازی داشتند؛ نمایندگان مدام ادعا میکنند همسانسازی بار مالی برای دولت دارد و نباید دائمی شود! آیا همسانسازی حقوق هیات علمیها بار مالی ندارد؟/ایلنا
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید